emcepoli Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 WITAM JAKA BRON NAJLEPIEJ WYBRAĆ http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-2287-Replika-karabinu-CM046-Blow-Back.html CZY MOŻE JAKAŚ EMKE CENA DO 800/1000PLN CHODZI MI O JAK NAJWIECEJ FPS I ZASIĘGU Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC !5 Nie chcę nawet mówić ile zasad Regulaminu złamałeś tym postem. Ogarnij się, inaczej ten temat szybko pójdzie do kosza. /LgN Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 WITAM TO NIE TELEGRAF NAPISZ JESZCZE RAZ JAK CZŁOWIEK NIE PAPROTKA KARALUCHY POD PODUCHY Link to post Share on other sites
Stalker Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 WEŹ CYMĘ 048 MA DUŻO FPS I DUŻY ZASIĘG I NIE NAWIJAJ PO RAZ MILIONOWY TEGO SAMEGO TEMATU. OVER. Link to post Share on other sites
emcepoli Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 ~Lesio Szukam jakiegoś dobrego ASG. Chodzi mi o wytrzymała bron z Dużym FPS i zasięgiem w cenie 800/1000pln z Możliwością dobrego Tuningu który jeszcze zwiększy FPS. Chciał bym zaczerpnąć opinii ludzi którzy się na tym znają. POZDRO Link to post Share on other sites
arend Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 TO POCZYTAJ TEMATY W DZIALE DLA ZIELONYCH . ZNAJDZIESZ TAN MNÓSTWO INFORMACJI. Link to post Share on other sites
arend Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany wielokrotnie , Musię tylko chcieć zachcieć, Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts