Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

SR4A1 CARBINE [SRC] GEN.III - akumulator

Recommended Posts

Witam. Postanowiłem zakupić replikę SR4A1 CARBINE [sRC] GEN.III ((http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sr4a1-carbine-src-gen-iii.html)) Jak można zauważyć, replika ta nie posiada akumulatora. Stąd moje pytanie. Jaki akumulator będzie pasował do tego karabinu? W miarę możliwości, prosiłbym o napisanie również nazwy ładowarki. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Edited by eshleear

Rozejrzyj się za M4 KWA, na capri jakaś promocja jest, zwykła m4 od KWA była chyba za 840zł, nie wiem czy nadal są dostępne, ale pisze realizacja w ciągu 6 tygodni. Być może warto poczekać.

Na ASG shop, są za 920 (raptem 40zł drożej od tej twojej), i w paru innych sklepach w podobnych sklepach, ale mogą być niedostępne.

Z tego co podałeś to chyba już najlepszy będzie ten P&J. A co do aku. To dobra ładowarka mikroprocesorowa np. imax b6 i do tego aku lipo 7.4. Bo mając dobrą ładowarkę nie opłaca się kupować zwykłych niklowych baterii, bo nie dosyć że są droższe (lipo w modelarskim kupisz już za ok 50 zł) to ośmielę się powiedzieć że strzelają gorzej.