Marionetka Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Ostatnio kolega poprosił mnie, abym znalazł mu jakiegoś dobrego shotgun'a na początek. Znalazłem oto taką replikę: Shotgun Long 003 [AGM] Jeśli wiecie o istnieniu innych replik do tej ceny, to prosił bym o podanie linków. Z góry wielkie dzięki. :) Quote Link to post Share on other sites
koxysz Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 (edited) W tej cenie LEPIEJ wybrać nie mogłeś. Jeżeli jakieś inne pompki to od DE ale one kosztują nieco więcej. Aha produkt niedostępny,zapytaj się krakmanów czy będzie dostawa. Edited December 20, 2011 by koxysz Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 To właśnie chyba była dostawa,bo wcześniej przez długo ich nie było. Quote Link to post Share on other sites
Radzio2142 Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Ja sam się przymierzałem żeby kupić tą replike, ale jest napisane "UWAGA! Z racji mocnej sprężyny, na replikę udzielamy wyłącznie gwarancji rozruchowej." dlatego mnie to troszkę zniechęciło, ale mam tutaj takiego samego shota tylko w wersji krótkiej: Click Edited December 22, 2011 by Radzio2142 Quote Link to post Share on other sites
DaLufuxa Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Mój AGM działał aż go nie rozkręciłem :D. Na razie jeszcze nie skręciłem no ale. Chcesz to bierz tego krótkiego, ale bez kolby będzie dość niewygodnie. Moja pompka dobrze się trzyma ;D. Polecam AGM'a jak na początek ;). Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Ten krótki to nie AGM, tylko DE, który według mnie jest lepszy. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Ja sam się przymierzałem żeby kupić tą replike, ale jest napisane "UWAGA! Z racji mocnej sprężyny, na replikę udzielamy wyłącznie gwarancji rozruchowej." dlatego mnie to troszkę zniechęciło, ale mam tutaj takiego samego shota tylko w wersji krótkiej: Click Pisać to sobie mogą ;) Zawsze możesz złożyć reklamację. Niektórzy twierdzą,że nawet lepiej się powoływać na reklamację niż na gwarancję. Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) Podobne shotguny AGM-a były parę lat temu ale w wersji srebrnej za około 60zł i bardzo szybko się rozlatywały. Edyta: Jednak to nie był AGM tylko CYMA P.799 bardzo podobna. Edited December 23, 2011 by Aliant Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Możesz podać więcej informacji na ten temat? Bardzo mnie to zaciekawiło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts