Chmiello Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) Mam cm028, interesuję się airsoftem od niedawna, a w pobliżu nie ma żadnego teamu, więc chcę kupić jakąś pompkę. Nie mam zbytnio dużo pieniędzy, więc na razie chcę kupić M47B. http://wmasg.pl/pl/armoury/show/58805?highlight=m47b I teraz pytanie: Czy będę miał szansę tą pompką z cm028? Edited December 25, 2011 by Chmiello Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Zależy w czyich rękach ta Cyma będzie. Osobiście polecę dozbierać do 028 Quote Link to post Share on other sites
Chmiello Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 Zależy w czyich rękach ta Cyma będzie. Osobiście polecę dozbierać do 028 W rękach brata, który nigdy nie trzymał "broni" oprócz gówien ze straganu :) Quote Link to post Share on other sites
DaLufuxa Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 arend autor pisał, że ma już cymkę. A co do tematu. Może brat niech też kupi jakiegoś elektryka? ;P Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Wiem że ma już cymę. Lecz dalej będę się upierał że podczas gry przy relatywnie niskich umiejętnościach graczy lepiej dysponować porównywalnym gatunkowo sprzętem. Ewentualnie często zmieniać repliki. Ewentualnie obaj kupcie te pompki, wtedy zabawa będzie jeszcze ciekawsza. Quote Link to post Share on other sites
DaLufuxa Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Z pompkami jest najlepsza zabawa. Wiem coś o tym :). Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Z pompkami jest najlepsza zabawa. Wiem coś o tym :). No, szczególnie, jak zielony ma pompkę, a reszta elektryki. Strzela się jak do kaczki. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Przez pierwszy miesiąc :). Potem zaczyna się dobra zabawa, a kiedy zainteresowany po pewnym czasie kupi elektryka, to zazwyczaj role się odwracają i to on jest w stanie wielu innych graczy wytłuc jak kaczki :). Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Przez pierwszy miesiąc :). Potem zaczyna się dobra zabawa, a kiedy zainteresowany po pewnym czasie kupi elektryka, to zazwyczaj role się odwracają i to on jest w stanie wielu innych graczy wytłuc jak kaczki :). O ile się wcześniej nie zniechęci, a znam kilka takich osób. :P Quote Link to post Share on other sites
Chmiello Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 O ile się wcześniej nie zniechęci, a znam kilka takich osób. :P Właśnie chcę przekonać brata do tego airsoftu :P Quote Link to post Share on other sites
DaLufuxa Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 To daj mu cymę, a sam biegaj z pompką ;D. On będzie miał radochę, że wybija Cię jak kaczkę i się wkręci :D. Quote Link to post Share on other sites
Chmiello Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 (edited) To daj mu cymę, a sam biegaj z pompką ;D. On będzie miał radochę, że wybija Cię jak kaczkę i się wkręci :D. Właśnie tak chcę ^^ Tylko żeby nie "wydziedziczył" sobie mojej cymki zamiast kupić sobie coś... Edited December 26, 2011 by Chmiello Quote Link to post Share on other sites
DaLufuxa Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Podpisz z nim umowę haha. Myślę, że jako Twój brat to tak nie zrobi. Najwyżej jak tak zrobi to dołoży Ci do nowej repliki :D. Quote Link to post Share on other sites
Parki34 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 (edited) Post usunięty nie za głupie pytanie , bo takowych nie ma, ale za łamanie zasad poprawnej pisowni języka polskiego. Arend Edited December 26, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Chmiello Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 Najwyżej jak tak zrobi to dołoży Ci do nowej repliki :D. HaHa ... nie znasz mojego brata :D Quote Link to post Share on other sites
DaLufuxa Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 (edited) Albo Ci powiedzmy popsuje replikĘ ;D Edited December 26, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 HaHa , He ...$ He ... Dobra, z tymi żarcisiami na priva może. Ale prawdą jest, że nic tak ni zachęca do ersoftu, jak natłuczenie fragów na pierwszym strzelaniu. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Ale prawdą jest, że nic tak ni zachęca do ersoftu, jak natłuczenie fragów na pierwszym strzelaniu. Right... szczególnie jak zrobisz to pompką... wiem z autopsji ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts