xLexi Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Siema, mam poważne pytanko mogę kupić scara firmy vfc z tuningiem na szybko szczelność, celność i szczelność za 900 zł używany na batcie lipo 7 . Jak myślicie opyla sie ?? czy lepiej kupi coś z rodziny ak i tuningować ?? Link to post Share on other sites
OFF Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Kup to co Ci się podoba,ale zacznij od słownika. Link to post Share on other sites
gewer12 Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Tuning na szybką szczelność, kto taki robi? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Siema, mam poważne pytanko mogę kupić scara firmy vfc z tuningiem na szybko szczelność, celność i szczelność za 900 zł używany na batcie lipo 7 . Jak myślicie opyla sie ?? czy lepiej kupi coś z rodziny ak i tuningować ?? Szybko-szczelność? Przydatne, gdy grozi nam dekompresja. Ale wracając do Twojego pytania - jedyne, co pomyślałem po przeczytaniu Twojego posta, to to, że Twoi rodzice muszą być bardzo zawiedzeni przebiegiem rekombinacji ich materiału genetycznego. Ale z drugiej strony - muszą mieć wesoło w domu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts