hader666 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Witam jestem zielony i zaczynam klimat z asg szukam dobrej snajperki typu sr 25 mam 1000pln do wydania . Naco mam zwrucic uwage wiem ze ma miec jak najwiecej fps? I na co jeszcze? Link to post Share on other sites
Didi Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Żart? Prowokacja? Czy coś innego? Link to post Share on other sites
ArtKon Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Nie wcale nie ma mieć jak najwięcej fps tym bardziej że jesteś jak sam napisałeś zielony, 1000zł jak dla zielonego to bardzo dużo, zastanów się czy chcesz na początek wydać tyle kasy i może rozejrzyj się za czymś tańszym ludzie z połowę mniejszymi funduszami kupują repliki i są zadowoleni. Jednakże to wybór, pozostawiam go tobie. P.S. Jak chcesz markowe sr25 to szukaj używek, nowe w tej stawce są tylko chińczyki... Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "WMASG.pl -> Sprawy forum" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Link to post Share on other sites
Radziul Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Szukaj za M16A4 G&P i próbuj robić coś a'la para-snajperkę, od siebie polecam. Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Niby ZWRUCIŁ bym uwagę na ortografie, ale nie będę przyjemności Arendowi zabierał :) Kup sobie jakieś tańsze m14 cymy, bo jak Ci sie znudzi snajperowanie, a na pewno Ci się znudzi, to przynajmniej auto masz. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Niby ZWRUCIŁ bym uwagę na ortografie, ale nie będę przyjemności Arendowi zabierał :) Kup sobie jakieś tańsze m14 cymy, bo jak Ci sie znudzi snajperowanie, a na pewno Ci się znudzi, to przynajmniej auto masz. Snajpienie z m14 Cymy to jak seks z dmuchaną lalką -niby wygląda podobnie, ale coś jest nie tak. ;) Link to post Share on other sites
butelka Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 SR25 P&J/A&K, M14 G&G. Dlaczego? Poczytaj forum. Link to post Share on other sites
arend Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Przywnajmniej Stosuje wielkie litery i znaki interpunkcyjne.Temat poruszany wielokrotnie. Wszystkie dane na Forum.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts