sebazdy Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Tak jak w temacie, czy warto kupić ak-74 204p aps? Podobno gearbox jest do niczego czy to prawda? Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Kałach jak kałach,lepiej kupić cymę,albo rk boyi.Ten jest przeciętny :) Link to post Share on other sites
Didi Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Gorzej niż przeciętny. Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Tak to prawda , Cyma lub seria RK , no zaraz Lesiu opisze Ci serie RK zapewne. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Kałachy APSa są z zewnątrz wykonane lepiej niż Cyma, ale wewnątrz - porażka. Bierz RK i tyle. Link to post Share on other sites
Dread Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Chyba 028. Link to post Share on other sites
harry1994 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 APS odpada ,bierz RK Boyi Mam i polecam RK (to nie pierwsze moje RK) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Chyba 028. Miałem najnowszą serię - stalowe body, obsada kolby, obsada lufy, tłumik, selektor. Drewna miały piękny, ciemnoczerwony kolor. Skojarzyły mi się z kolorem ostrych drewien SWD :) Naprawdę byłem pod wrażeniem. Inna sprawa, że replika, którą macałem, była sprowadzana z HK - w Polsce pewnie są jeszcze starsze wersje. Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Wszystko zależy od tego, za ile możesz dostać APSa. Ludzie się skarżą, że to straszny szajs. Ja i kumpel z ekipy zaryzykowaliśmy - mój egzemplarz chodzi na razie od pół roku, jest używany częściej niż raz na 2 tygodnie. Przebieg na razie ma niewielki (około 12-15 tysięcy kulek), ale nie zawiódł ani razu i strzela równie dobrze, co na początku. Egzemplarz kumpla ma niemalże identyczne osiągi, lecz niższy przebieg (rzadziej bywa on na spotkaniach). Wygląd zewnętrzny jednak ucierpiał przez te pół roku - muszka wraz z niewielkim fragmentem lufy zewnętrznej są przyklejone taśmą izolacyjną do wyciora, suwadło jest ułamane (na skutek upadku repliki na twarde podłoże), a na kolbie są wgniecenia po trafieniach kulkami (mam ASK-201, czyli 74 ze stałą kolbą). Nie zmienia to faktu, że replika nadal nieźle wygląda z zewnątrz, w dodatku nie ma żadnych luzów. Link to post Share on other sites
sebazdy Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Pewna osoba oferuje mi tego ak-74 za 410zł. Dlatego pytam bo nie chcę wydać kasy w błoto:) Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 E, to lepiej dołożyć do RK z Boyi, albo CM.040/CM.048. Osobiście odkładałbym na Cymę. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 (edited) Pewna osoba oferuje mi tego ak-74 za 410zł. Dlatego pytam bo nie chcę wydać kasy w błoto:) Jak Logan mówi - bierz RK. :P (edit: wypowiedź zmanipulowana celowo) Edited January 12, 2012 by Lesio Link to post Share on other sites
Jabol Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> II klasa -> Opisy i informacje" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Link to post Share on other sites
Recommended Posts