Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pierwsz replika broni ;p

Recommended Posts

Siemanko, chciałem kupić sobie replikę, funduszy to za dużo nie mam bo tylko 160zl, ale najpierw wytłumaczę o co mi chodzi.

Broń będzie używana tylko do strzelania w puszki, tarcze itp - taka forma relaksu na ogródku ;p Fajnie by było gdyby robiła dziurę(ślad po trafieniu) w celu tak mniej więcej 15-20m góra ;p Oczywiście, fajnie było by żeby broń była jakościowo dobra ( nie jakieś gówienko z kiosku ).

W grę wchodzą głównie pistolety, ewentualnie strzelby no chyba ze macie coś lepszego do zaoferowania ;p

Sprężynowa,elektryczna,gazowa - w zasadzie mi to obojętnie byle by nie rozpadła się po godzinie zabawy ;p

Tutaj masz 2 repliki gazowej w miarę dobrej firmy.Co najważniejsze tanie magi.

http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-m92f-m9-heavy-weight-gas-pistol-stti.html

http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-mk23-heavy-weight-gas-pistol-stti.html

Wszystkie gazowe repliki nadają się tylko na dodatnie temperatury.

Nie ma to jak zielony radzi zielonemu żeby na początek kupił gazówkę :sciana: . Tanie magi - super , gaz "tani" - jeszcze lepiej .

Nie wszystkie gazówki nadają się tylko na dodatnie temperatury - o zasilaniu np. co2 pomyślał ???

Do rzeczy - tania i dobra to będzie pompka agm ( w tej chwili tylko używana pozostaje ...) - ale też pompka DE - luknij na gunfire .

Osobiście mam pompkę od DE, zasięg skuteczny to tak 35m, potem kulki się rozchodzą. Z 15m spokojnie przebija puszkę po Piwie. Bardzo fajnie rozwiązana kwestia magazynka (za 45 możesz kupić 6 dodatkowych magazynków) chociaż w twoim przypadku gdzie chcesz strzelać do tarcz itp. wystarczy jeden mag. Osobiście bardzo polecam. (sorki nie wadziłem poprzednich odpowiedzi jak pisałem :D, ale posta zostawię)

Edited by Cmyk15

O ile repliki ASG mogą być sensowną opcją przy strzelaniu do puszek, o tyle do tarcz raczej nie ma ich jak używać (rozrzut sprawi, że trafienia będą losowe). Tak jak napisano wyżej - lepiej sprawdzi się byle jaka wiatrówka od ASG w tej cenie.

• 3 years later...