lukaszekgw Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Witam jestem początkującym maniakiem ASG jestem na tym forum od paru minut :) kolega który zaraził mnie tą pasją wspominał mi że są okulary do asg do których można podpiąć szkła korekcyjne będę wdzięczny za pomoc :) Link to post Share on other sites
OFF Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/118951-okulary-ochronnegoogle-na-okulary-korekcyjne/ Link to post Share on other sites
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 sorry ale link nie działa :( Link to post Share on other sites
OFF Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 U mnie działa,a jak Tobie nie działa to użyj "szukajki" . Link to post Share on other sites
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 już działa :) ale bardziej chodziło mi o link np z allegro był bym bardzo wdzięczny osobie która by mi jakiś link przesłała :) Link to post Share on other sites
OFF Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 już działa :) ale bardziej chodziło mi o link np z allegro był bym bardzo wdzięczny osobie która by mi jakiś link przesłała :) Wystarczy,że przeczytasz ten temat,który Ci dałem. Wtedy na allegro już chyba będziesz w stanie sam znaleźć ,a nie wyręczać się innymi. Link to post Share on other sites
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 jakoś nic nie mogę znaleźć jednak bd prosił o jakiś link :) Link to post Share on other sites
musashi Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Może słabo szukałeś . Skoro jesteś nowy na forum powinieneś wiedzieć że osoby którym nie chce się szukać informacji i zakładają nowe tematy nie są lubiane . Link to post Share on other sites
Pietracha Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 (edited) @lukaszekgw: Żenujący jesteś. OFF podał Ci link do tematu, w którym już w drugim poście masz przykłady dwóch modeli okularów, do których możesz podpiąć szkła korekcyjne. I dalej chcesz wciskać kit, że nie możesz nic znaleźć? Nikogo nie interesuje, że jesteś na forum od kilku minut. Zadaj sobie trochę trudu, poszukaj i poczytaj. A nie liczysz na to, że ktoś odwali robotę za Ciebie i na tacy poda Ci linki. Edited January 13, 2012 by Pietraszka Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Odejdź z asg, nawet nie próbuj zajmować się tym hobby... póki nie nauczysz się samodzielnie wyszukiwać informacji i samodzielnie myśleć. Nikt tutaj nie będzie myślał za Ciebie. Link to post Share on other sites
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 koledzy którzy bawią się w asg mówili mi znajdę tu pomoc jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam Link to post Share on other sites
musashi Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 No sam widzisz jak to jest . Link to post Share on other sites
OFF Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 koledzy którzy bawią się w asg mówili mi znajdę tu pomoc jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam Tak,uraziłeś nas swoim lenistwem. Podałem Ci link do tematu,w którym możesz znaleźć informacje ,których szukasz a pomimo tego dalej chcesz tych informacji. Taka rada mała.. poświęć trochę (nie mam tutaj na myśli paru minut) czasu aby przejrzeć forum,zobacz jakie są działy,co się w nich znajduje itd. ,a później "pobaw" się http://wmasg.pl/pl/search . Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Nie wiem z jakiego powodu założyłeś aż trzy tematy. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120619-okulary/page__p__1625337__fromsearch__1#entry1625337 A na przyszłość - nazywaj wątki poprawnie, tak by można było wywnioskować tematykę problemu z samej nazwy tematu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts