Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika do 1500zł

Recommended Posts

Witam, może to i głupi temat, ale postanowiłem zainwestować w sprzęt, troszkę więcej uciułanych pieniędzy i nie mogę się zdecydować, co wybrać.

Potrzebuję repliki, która daleko lata, znaczy kulki daleko latają.

Proszę Was o pomoc, w desperacji biorę coś z rodziny eMek (jakiegoś ICSa), ale wolałbym G36, ponieważ mam G36JG i troszkę do niego dodatków (magi, ładownice itd), a żal mi troszkę znowu dokupywać to do Emki, ale jak nie będzie nic z rodziny gietek, to się zadowolę eMką.

Pozdrawiam.

Hmm, z tego co wiem, to za 1500zł kupisz dowolną replikę karabinka każdej popularnej dobrej firmy.. sam posiadam G36C od Classic Army, które kosztuje 1000zł. Oczywiście do tego dochodzą koszty baterii i ładowarki, ale jak nie zamierzasz się na ultra-mikroprocesorówkę, która ładuje, rozładowuje, wiąże buty i sama wskazuje wrogów na polu bitwy, to się zmieścisz jeszcze z tuningiem pierwszego poziomu do tych 370-400 fps co by kulki pewniej i dalej leciały.

Osobiście polecam wersję CA, bo pakują do środka wzmocnione bebechy stockowo, nie wiem jak inni ale o TM słyszałem nienajlepsze opinie pod tym względem. Mi na przykład asgshop policzył mniej za tuning, bo część wymienianych elementów wewnętrznych byłaby taka sama, jak stockowa z mojego tuningu więc zapłaciłem mniej.

Jeśli nie koniecznie ten model lub ta firma, to i tak praktycznie zmieścisz się w 1500zł z wirtualnie każdym karabinkiem od CA, TM czy im podobnych firm o ile nie trzymają starych cen sprzed paru lat. Proponuję poprzeglądać oferty sklepów w poszukiwaniu nieprzesadzonych cen na tuningu i replikach od producentów zaliczających się do klasy I. :maniak_usmiech:

Jak już pisał 50zyt proponuję G36 od ARESA kupisz ją do 1000zł a innowacja zastosowana w gb pozwala na wymianę sprężyny bez konieczności rozkręcania go co odbija się na kosztach potencjalnego tuningu bo wymieniasz springa np. na M130 Systemy(ok. 80zł) + gumę i git a pozostałe części: precel czy Bore Up to jak nie będzie cie wymiana sprężyny satysfakcjonowała. Pamiętaj o Baterii i Ładowarce

Witam. jestem nowy i zamierzam kupić replike, myślałem o g36 tokyo marui, czy przebieg 16000 kulek to dużo na taką replike, chodzi mi o jej żywotność, ile kul jest w stanie ona przemielić? z góry dzięki. pozdrawiam

Edited by arend

Jaki akumulator proponujecie do G36 TM po tuningu ma jakieś 430 fps, bo kupiłem bez aku. Lipo jakoś mnie przeraża z tym kontrolowaniem stanu naładowania, rozładowania i możliwością wybuchu... brrr... aż mnie ciarki przechodzą na myśl że mogło by mi eksplodować w replice. Proszę o rady. Z góry dzięki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...