Radek97 Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Mam ak od niedawna i nie wiem od czego zacząć "tuning". Może dacie jakieś porady co pokolei by się nadawało. Z góry dzięki - Radek ;d Link to post Share on other sites
Crusader Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Radziu,Radziu. Może z łaski swojej podasz firmę i model tej repliki? Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Marka, model cokolwiek jakie zasilanie? Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Niestety nie jesteś pępkiem świata, nie śledziliśmy Twoich losów z zapartym tchem i łzami w oczach (to ze wzruszenia) podziwiając Twoje osiągnięcia (chociaż pierwsza kupka na pewno musiała być emocjonująca...). Z pokorą przyznaję, nie śledziłem Twoich losów od urodzenia! Nie byłem przy wiekopomnej chwili która zmieni świat w asg, tak tej chwili w której kupiłeś AK! Więc nie wiem co za model masz.... Wybacz mi o wielki. Z brakiem szacunku dla tępoty, Mortis. Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Czy tak trudno zgadnąć że to cyma 028 A ? :D Link to post Share on other sites
OFF Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Czy tak trudno zgadnąć że to cyma 028 A ? :D Równie dobrze może to być JG ;) ale pewnie masz rację w tym wypadku. Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 No to ja polecam zbierać na coś co nie będziesz się wstydził wsiąść do rąk i dopiero tuningować, a jeśli już koniecznie to gumka hopup i prec lufa. Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Widzę, że założyciel tematu ma jednak swoich fanów. Oj, zaraz będę zlinczowany. Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Po co pytacie o replikę skoro od razu można autora odesłać do szukajki i do działu tuningowego? Poza tym cymy 0.28 nie opłaca się tuningować. Lepiej dozbieraj np. na RK Boyi. Link to post Share on other sites
arend Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: spamJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts