WawelUS Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Witam. Mój problem z CM.028 polega na tym, ze w trybie auto mam puste strzały a jeśli już uda się wystrzelić kulki to lecą podwójnie jednka tylko 5-7 metrów. W trybie semi nie ma problemow. Po wyciągnięciu maga, z komory wypada 5 kulek zamiast 4. Bron jest prawie nowa, na gwarancji. W serwisie była zakładana przezroczysta gumka guardera. Edited January 25, 2012 by WawelUS Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Jak jest na gwarancji to nic w niej nie grzeb tylko wysyłaj na gwarę.Moim zdaniem to wina gumki przeźroczyste guardery są dobre do ok 350fps potem mogą być z nimi problemy. Edited January 25, 2012 by Ryba1993 Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Wina gumki, rozbierz całość ponownie i poskładaj. Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 E tam, to wcale nie wina gumki, przeźroczysty guarder wspaniale kręcił u mnie i na 430 fps-ach. Podobny problem miałem kiedyś w m14, a winą okazały się złej jakości kulki. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 E tam, to wcale nie wina gumki A jesteś pewny, że w serwisie ją poprawnie założyli? Ja również obstawiam złe złożenie zespołu komory HU. Ewentualnie mogą to być złe kulki. Quote Link to post Share on other sites
WawelUS Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Nie wiem jak ją założyli, mógłbym sprawdzić ale nie jestem pewien czy plomba jest tylko na geraboxie, bo 1 mam kolo komory hop up właśnie. A co do odsyłania na gwarancję to traktuje to jako ostateczność. Po wymianie gumki seryjna mi podesłali wiec ewentualnie mógłbym je podmienić ale wolę być pewien że nie strace gwarancji. @ EDIT jeśli to ma znaczenie, to wszystko było kupowane u krakmanów, kulki tez ich brałem żeby mieć jakiekolwiek pod ręką. Wziąłem 0,25 jeśli to ma jakiś wpływ na problem. Zresztą za te 400 punktów co u nich mam to tylko kulki i google są :] Edited January 25, 2012 by WawelUS Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Nie wiem jak ją założyli, mógłbym sprawdzić ale nie jestem pewien czy plomba jest tylko na geraboxie, bo 1 mam kolo komory hop up właśnie. A co do odsyłania na gwarancję to traktuje to jako ostateczność. Po wymianie gumki seryjna mi podesłali wiec ewentualnie mógłbym je podmienić ale wolę być pewien że nie strace gwarancji. @ EDIT jeśli to ma znaczenie, to wszystko było kupowane u krakmanów, kulki tez ich brałem żeby mieć jakiekolwiek pod ręką. Wziąłem 0,25 jeśli to ma jakiś wpływ na problem. Zresztą za te 400 punktów co u nich mam to tylko kulki i google są :] Jeśli brałeś kulki P&J to możliwe że to przez nie Quote Link to post Share on other sites
WawelUS Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 Sory za glupie pytanie, ale rozkrecilem replike. ogladam wlasnie lufe wewnetrzna (gumka jest na swoim miejscu) ale nie wiem gdzie jest dystanser.... Quote Link to post Share on other sites
gzelek19 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nie wiesz bo zgubiłeś, czy nie wiesz do ci wypadł i nie wiesz gdzie go wsadzić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts