Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CM.028 Problem z Hop Upem

Recommended Posts

Witam. Mój problem z CM.028 polega na tym, ze w trybie auto mam puste strzały a jeśli już uda się wystrzelić kulki to lecą podwójnie jednka tylko 5-7 metrów. W trybie semi nie ma problemow. Po wyciągnięciu maga, z komory wypada 5 kulek zamiast 4. Bron jest prawie nowa, na gwarancji. W serwisie była zakładana przezroczysta gumka guardera.

Edited by WawelUS

Nie wiem jak ją założyli, mógłbym sprawdzić ale nie jestem pewien czy plomba jest tylko na geraboxie, bo 1 mam kolo komory hop up właśnie. A co do odsyłania na gwarancję to traktuje to jako ostateczność. Po wymianie gumki seryjna mi podesłali wiec ewentualnie mógłbym je podmienić ale wolę być pewien że nie strace gwarancji.

@ EDIT jeśli to ma znaczenie, to wszystko było kupowane u krakmanów, kulki tez ich brałem żeby mieć jakiekolwiek pod ręką. Wziąłem 0,25 jeśli to ma jakiś wpływ na problem. Zresztą za te 400 punktów co u nich mam to tylko kulki i google są :]

Edited by WawelUS

Nie wiem jak ją założyli, mógłbym sprawdzić ale nie jestem pewien czy plomba jest tylko na geraboxie, bo 1 mam kolo komory hop up właśnie. A co do odsyłania na gwarancję to traktuje to jako ostateczność. Po wymianie gumki seryjna mi podesłali wiec ewentualnie mógłbym je podmienić ale wolę być pewien że nie strace gwarancji.

@ EDIT jeśli to ma znaczenie, to wszystko było kupowane u krakmanów, kulki tez ich brałem żeby mieć jakiekolwiek pod ręką. Wziąłem 0,25 jeśli to ma jakiś wpływ na problem. Zresztą za te 400 punktów co u nich mam to tylko kulki i google są :]

Jeśli brałeś kulki P&J to możliwe że to przez nie

• 2 weeks later...