Szermacius1 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Witam, Od niedawna przymierzam się do zakupu repliki. Jestem zainteresowany kupnem sprężynowego shotguna, ponieważ na elektryka mnie nie stać :). Wiec mam pytanie czy lepiej na początek kupić tą replikę: http://gunfire.pl/product-pol-1152194981-Replika-strzelby-M56DL.html czy poczekać na dostawę shotgunów 003 agm na taiwanguna (bo podobno niedługo mają dojść.) Te dwie repliki zbierają raczej pozytywne opinie. A może polecicie mi co innego, tak do 150 zł ? Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Zdublowałeś temat ziąąą, a ja nie wiem nic o sprężynowych shotgunach i musisz poczekać... Warto chociażby na ripostę Lesia :) Edited January 25, 2012 by lon3star Quote Link to post Share on other sites
Szermacius1 Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Zdublowałeś temat ziąąą, a ja nie wiem nic o sprężynowych shotgunach i musisz poczekać... Warto chociażby na ripostę Lesia :) No sorry, że z dublowałem ;/ wolny internet, a co do tej riposty lesia, już się boję ;] Edited January 25, 2012 by Szermacius1 Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Lesio każe ci dozbierać kilka stówek do RK Boyi Quote Link to post Share on other sites
Szermacius1 Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Lesio każe ci dozbierać kilka stówek do RK Boyi No w mojej obecnej sytuacji jest to raczej niemożliwe, ale cóż prosiłbym nie odjeżdżać od tematu. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) wolny internet Do jutra ... Radzę - poczekaj i kup Agm'a i nie "dubluj" tematów. Edited January 25, 2012 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 ACTA działa i zwalnia net hyhyhyhy. Zadałeś pytanie z gatunku co lepsze, chleb czy bułka. I agm i DE ma na tym Forum swoich zwolenników więc nie spodziewaj się jednoznacznej odpowiedzi. Ja jako uzytkownik DE nie zamieniłbym jej na AGMa. Quote Link to post Share on other sites
Szermacius1 Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 A jak z żywotnością, bo jednak na tym najbardziej mi zależy, czy DE wytrzyma rok ? (bo za rok planuje kupno jakiegoś dobrego elektryka) Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Szczerze? Nie wytrzymasz z tym rok, weźmiesz kredyt i kupisz elektryka, poza tym ile można zbierać na CM.028 ? Szczególnie jak zamierzasz aktywnie grać, po prostu nie wytrzymasz nerwowo :) Quote Link to post Share on other sites
Szermacius1 Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Nie mam 18 lat i z finansami u mnie trudno :D, a koledzy chcą zacząć od lutego a ja chyba bym się w domu zanudził :P Quote Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Nie mam 18 lat i z finansami u mnie trudno :D, a koledzy chcą zacząć od lutego a ja chyba bym się w domu zanudził :P Lepiej sie nudzić w domu jak denerwować w polu ;) Quote Link to post Share on other sites
Szermacius1 Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Lepiej sie nudzić w domu jak denerwować w polu ;) No ja z mojej drużyny jestem chyba najbardziej ogarniętym człowiekiem. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Jeśli chcesz tego Shotguna to kup go, albo czekaj na Mossberga od AGM. Jeśli ci się podoba XM'ka to ją kup, ale AGM króluje w zasięgu chińskich Shotów. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Cały dzień miałem takiego kaca, że nie umiałem się do niczego przyczepić. Napiszę więc - kup RK od Boyi albo Schmeissera od DE. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Dostawa shotgunów z AGMu od około trzech miesięcy ma "już niedługo się pojawić". W chwili obecnej, biorąc pod uwagę przecenę na Gunfire - na Twoim miejscu zdecydowałbym się na to M56 od DE, choć musisz wiedzieć, że jest to replika bardziej do budynków niż do lasu. Ale na początek powinna być ok. Quote Link to post Share on other sites
Szermacius1 Posted January 26, 2012 Author Report Share Posted January 26, 2012 (edited) Dziękuję wam bardzo, dziś dowiedziałem się od kolegi ze będziemy mieli pewien kompleks budynków pod użytek wiec wybrałem m56 DE. Dziękuję wam bardzo za pomoc, temat do zamknięcia. Edited January 26, 2012 by Szermacius1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts