piorko90 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Czyli jak w tytule, którą replikę wybrać ? Szykuje się do kupna którejś z podanych . W przypadku Snow Wolf M24 jest wielki temat lecz nie doszukałem się żadnego dotyczącego BAR 10 firmy ASG. Z góry mówię, że praktycznie prawie wszystkie bebechy idą na wymianę, podane modele będą wyłącznie bazą. Tu pojawiają się moje pytania: -Która jest lepsza? , -Jakie części trzeba obowiązkowo wymienić? i jakie firmy do danego modelu są najlepsze. -Wykonania i wytrzymałość materiałów z którego była zrobiona replika i dostępność części do tuningu? -Czy to prawda że o wiele prościej i taniej dostać części do M24 niż VSR. Pragnę osiągnąć moc 600-700 fps. Linki do replik: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=8509&name=ASG_-_BAR_10_-_Covert_Ops_Sniper http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=8122&name=Snow_Wolf_-_M24_-_Black Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 O jednym i o drugim jest temat. Bar 10 to w zasadzie kopia VSR od TM. Quote Link to post Share on other sites
piorko90 Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Czyli za słabo szukałem tego tematu o bar 10, ale które lepszy ? i jak jest z tą dostępnością części ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Słabo szukałeś. Znajdź, poczytaj, to się dowiesz. Quote Link to post Share on other sites
piorko90 Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Przeszukałem, jest tylko temat dotyczący BAR 10 firmy JG a mi chodzi o firmę ASG. Quote Link to post Share on other sites
Mateusyk Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Wałkowanie 1000 razy... Ciesz się ze Viper cie jeszcze nie zjadł za to. Obie maja dobra bazę pod tuning, ale ciężko w dzisiejszych czas o części do snajperek. ASG czy JG nie ma znaczenia i tak zostaje tylko body. Edited January 29, 2012 by Mateusyk Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 To jest JG na licencji ASG, temat o VSR jest w tym dziale. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Temat został przeniesiony jako nie zgodny z regulaminem pod-forum Karabinów Wyborowych. Radzę zapoznać się z ów zasadami celem uniknięcia w przyszłości przykrych konsekwencji. Viper Quote Link to post Share on other sites
piorko90 Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Sory za pomylenie ale myślałem że mieści to się w tematyce: Wyboru platformy do budowy repliki snajperskiej Upgradu konkretnych modeli do poziomu osiągów repliki snajperskiej Części wykorzystywanych tylko w replikach snajperskich Akcesoriów i osprzętu replik snajperskich Regulamin działu czytałem 2x przed napisaniem posta ale najwidoczniej nie zrozumiałem go. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Bo się mieści. To Ty się nie mieścisz. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 (edited) Sory za pomylenie ale myślałem że mieści to się w tematyce: Wyboru platformy do budowy repliki snajperskiej Upgradu konkretnych modeli do poziomu osiągów repliki snajperskiej Części wykorzystywanych tylko w replikach snajperskich Akcesoriów i osprzętu replik snajperskich Regulamin działu czytałem 2x przed napisaniem posta ale najwidoczniej nie zrozumiałem go. Może i się mieści - ale tak się składa, że nie zrozumiałeś tego: Na forum obowiązują ogólne zasady WMASG oraz netykiety. W szczególności: 1. Wszystkich piszących bezwzględnie obowiązują zasady ortografii, interpunkcji i gramatyki. (...) 3. Wszystkich piszących obowiązuje minimum wysiłku włożonego w zdobywanie wiedzy. (...) Dodatkowo forum to ma być w założeniu raczej bazą zweryfikowanej wiedzy i doświadczeń, a nie miejscem dyskusji, tym bardziej nie ma charakteru edukacyjnego. Wymagana jest co najmniej średnio zaawansowana wiedza na temat asg i airsoftu w ogóle. Wszystkie wątki bądź posty z pytaniami o rzeczy podstawowe będą usuwane lub przenoszone do działów technicznych. Masz tematy o VSR i o M24 SW - przeczytaj je, to wszystko Ci się rozjaśni. Edited January 30, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts