mlodek30 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kupiłem Well Warrior I Set na ASG Extreme (tak, to był błąd ), a w zamian dostałem AGM MP002B. Przygotowałem się już do kupowania Warriora, trochę poczytałem, wiec jakoś wiedziałem co pasuje do niego, co nie. I tu moje pytanie: Co mogę zrobić z tym MP? da się go jakoś z tunigować, jeśli tak, to jakie części? Prosił bym o konkrety, najlepiej z linkami :P P.S. To miałą być taka ćwiczebna snajperka, z którą po tunigu miałem na upartego wbić na jakiś zlot Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Nic z tym nie zrobisz. Możesz to wyrzucić, taka wartość jest tej repliki. Link to post Share on other sites
mlodek30 Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 Dzięki Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 No z wyrzucaniem, to rzecz jasna przesada lekka ;). Ale fakt faktem - tej repliki nie da się zbytnio tuningować. Najlepsze, co możesz zrobić, to zostawić na ścianę, albo sprzedać komuś, kto będzie zadowolony ze stockowych osiągów. Link to post Share on other sites
mlodek30 Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 I chyba tak zrobię, uzbieram jeszcze ze 1000zł, i kupie coś lepszego. Thx Link to post Share on other sites
Recommended Posts