Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G36 do 450 zł

Recommended Posts

Nie wiem o czym ta dyskusja. Dzieciak nie chce słuchać rad, to niech kupi używkę i się użera.

@Powała: ja też byłem początkowo sceptyczny do Giet od Cymy (bo przejechałem się na ich kałachach), a w dodatku żadne JG mnie nigdy nie zawiodło. Ale kilka miesięcy temu dorwałem gietę Cymy i niestety - one są od JG lepsze. Jako fan serii G36 od JG (nie mówiąc o Paulinie, która miała każdej długości i konfiguracji gietę, od G36C z zaślepką zamiast kolby i nakrętką zamiast tłumika, po potwory z przedłużkami i kolbą od K) - doceniam Cymę i stawiam ją w kwestii Giet wyżej.

Tu nie chodzi o bebechy :sciana:

Po prostu, G36 i G36C nie różnią się bebechami, bo mają te same, ale chyba łatwiej mieć G36C niż metrowego kija między drzewami. :bialaflaga:

(...)@Powała: ja też byłem początkowo sceptyczny do Giet od Cymy (bo przejechałem się na ich kałachach), a w dodatku żadne JG mnie nigdy nie zawiodło. Ale kilka miesięcy temu dorwałem gietę Cymy i niestety - one są od JG lepsze. Jako fan serii G36 od JG (nie mówiąc o Paulinie, która miała każdej długości i konfiguracji gietę, od G36C z zaślepką zamiast kolby i nakrętką zamiast tłumika, po potwory z przedłużkami i kolbą od K) - doceniam Cymę i stawiam ją w kwestii Giet wyżej.

Choć raz zgodzę się z lesiem, gieta z cymy wymiata, szkoda tylko, że nie ma dłuższych wersji.

No i bądź tu mądry. Zamieszaliście w głowach "nowicjuszy" dokladnie :hahaha:

Mi tam ganz egal, jak na razie mam moją dłuuugą G36 [JG] i jestem zadowolony, ale już widzę tę lawinę pytań od "narybku" :icon_mrgreen:

Edited by Powała

Dla tego ja używam już drugi rok http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=140 bezawaryjnie. Może trafiłem no dobry egzemplarz, ale w grupie mamy dwa i jakoś ten drugi też zdaje egzamin.

Zgadzam się. Są dobre jeśli chodzi o bebechy,ale chodzi mi o wykonanie zewnętrzne również. Poza tym jak ktoś jest młody i jeszcze rośnie to lepiej żeby kupił krótszą replikę bo taką długą może mu się niewygodnie operować.
Proszę, jak często używasz bipoda? Bo mnie zdarzyło się raptem aż raz...
Tego z jg nie używałem bo widziałem i słyszałem jak ludziom pękał ,dlatego usunąłem go. Naprawdę nie ma sensu dzisiaj kupować G36 z JG za 400-490zł kiedy można odrobinę dołożyć i mieć przynajmniej 3 razy lepszą Gietkę Cymy.

Edit: Gregoriian21 miał na myśli Gietki JG raczej,a nie JG i Cymy. ;)

Edited by OFF
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...