Bart_Forrester Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Nie wiem o czym ta dyskusja. Dzieciak nie chce słuchać rad, to niech kupi używkę i się użera. @Powała: ja też byłem początkowo sceptyczny do Giet od Cymy (bo przejechałem się na ich kałachach), a w dodatku żadne JG mnie nigdy nie zawiodło. Ale kilka miesięcy temu dorwałem gietę Cymy i niestety - one są od JG lepsze. Jako fan serii G36 od JG (nie mówiąc o Paulinie, która miała każdej długości i konfiguracji gietę, od G36C z zaślepką zamiast kolby i nakrętką zamiast tłumika, po potwory z przedłużkami i kolbą od K) - doceniam Cymę i stawiam ją w kwestii Giet wyżej. Link to post Share on other sites
siannko Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Choć raz zgodzę się z lesiem, gieta z cymy wymiata, szkoda tylko, że nie ma dłuższych wersji. Link to post Share on other sites
Powała Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Tu nie chodzi o bebechy :sciana: Po prostu, G36 i G36C nie różnią się bebechami, bo mają te same, ale chyba łatwiej mieć G36C niż metrowego kija między drzewami. :bialaflaga: (...)@Powała: ja też byłem początkowo sceptyczny do Giet od Cymy (bo przejechałem się na ich kałachach), a w dodatku żadne JG mnie nigdy nie zawiodło. Ale kilka miesięcy temu dorwałem gietę Cymy i niestety - one są od JG lepsze. Jako fan serii G36 od JG (nie mówiąc o Paulinie, która miała każdej długości i konfiguracji gietę, od G36C z zaślepką zamiast kolby i nakrętką zamiast tłumika, po potwory z przedłużkami i kolbą od K) - doceniam Cymę i stawiam ją w kwestii Giet wyżej. Choć raz zgodzę się z lesiem, gieta z cymy wymiata, szkoda tylko, że nie ma dłuższych wersji. No i bądź tu mądry. Zamieszaliście w głowach "nowicjuszy" dokladnie :hahaha: Mi tam ganz egal, jak na razie mam moją dłuuugą G36 [JG] i jestem zadowolony, ale już widzę tę lawinę pytań od "narybku" :icon_mrgreen: Edited February 3, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
OFF Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Dla tego ja używam już drugi rok http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=140 bezawaryjnie. Może trafiłem no dobry egzemplarz, ale w grupie mamy dwa i jakoś ten drugi też zdaje egzamin. Zgadzam się. Są dobre jeśli chodzi o bebechy,ale chodzi mi o wykonanie zewnętrzne również. Poza tym jak ktoś jest młody i jeszcze rośnie to lepiej żeby kupił krótszą replikę bo taką długą może mu się niewygodnie operować.Proszę, jak często używasz bipoda? Bo mnie zdarzyło się raptem aż raz... Tego z jg nie używałem bo widziałem i słyszałem jak ludziom pękał ,dlatego usunąłem go. Naprawdę nie ma sensu dzisiaj kupować G36 z JG za 400-490zł kiedy można odrobinę dołożyć i mieć przynajmniej 3 razy lepszą Gietkę Cymy. Edit: Gregoriian21 miał na myśli Gietki JG raczej,a nie JG i Cymy. ;) Edited February 3, 2012 by OFF Link to post Share on other sites
maciello1992 Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Ok dzięki za odpowiedź. Pozbieram jeszcze te 100 zł i kupię sobię cymkę :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts