Ziemek92 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Witam. Parę godzin temu Krakmani wrzucili na swoje konto na FB nowe "Soon ... New": Pytanko: Czy mi się tylko wydaje, czy to czasami nie jest kopia tego: http://shop.ehobbyasia.com/madbull-9-inch-daniel-defense-lite-rail-picatinny-handguard-sand.html ??? Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Według mnie nie wydaje Ci się. To jest kopia madbulla. Link to post Share on other sites
AnR Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Chińskie podróby. Były kiedyś na Ebaybanned. Mam w swojej M4 taką. Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 I jak Ci się sprawują? Dają radę czy raczej kupować Madbullowe? Bo zastanawiam się czy ściągać ze stanów Madbulla czy poprzestać na chiniolku... Link to post Share on other sites
AnR Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Gwint w jednej ze śrub mi się zerwał. Średnia jakość wykonania, słaby znal, podatny na zarysowania. Generalnie jak Cie stać na MB to nie ma co żydzić. Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Przekonałeś mnie:) Dzięki za opinie:) Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Twoja wypowiedź przekonała mnie do madbulla. Dzięki ;) Link to post Share on other sites
AnR Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Wiecie, nie wiem czy to na 100% to samo, ale ze zdjęć jest identyczne z moim. Może zmienili materiał albo technikę? Nie wiem. Mówię co widzę. Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ja mam te szyny od G&P, wyglądają i sprawują się bardzo dobrze :) Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Dział ten nie służy do opisywania produktów dostępnych w sklepach. Omawiamy tutaj sprawy dotyczące bezpośrednio sklepów. Z tego typu pytaniami zapraszam do działu "akcesoria". Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts