Attero Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jak w temacie, zamierzam przerzucić się z guarderów na wyższą półkę. Na forum najbardziej polecane są, jak zauważyłem, kulki G&G, i od niedawna King Arms. Krótka piłka, które są lepsze? Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 (edited) Może kup i te i te, sprawdź i zdaj relacje. :] Edited February 6, 2012 by Crusader Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Na poważnie to są bardzo porównywalne z g&g z tego co można na forum wyczytać. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 (edited) Po co eksperymentować, jeśli Guardery zdawały Ci dotąd egzamin? Kiedyś używalem Xtreme, teraz używam wyłącznie Guarderów i jak dotąd nie narzekam. Moim zdaniem G&G są porównywalne, więc jaka "wyższa półka"? King Arms nie znam. Edited February 7, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Tylko G&G i Madbull. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ja używam od jakiegoś czasu tylko king armsy,po tym jak zauważyłem spadek jakości w g&g.Madbulli jeszcze nie testowałem.Bardzo polecam 0.28 i 0.3 King Armsa. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Podobno kulki KA są produkowane przez MB. Ja ze swojej strony polecam G&G i MB , guardery cięły mi się w magazynkach (lowcapach) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 (edited) (...)guardery cięły mi się w magazynkach (lowcapach) Używam wyłącznie Low-Cap'ów (zarówno w G36, jak i w MP5A3 obydwa JG) i nie mialem jeszcze zacięcia :icon_eek2: z jednym wyjątkiem, kiedy zawiódł magazynek, ale nie miało to żadnego związku z kulkami. Edited February 7, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Mi się guardery cięły co chwilę w pmagach. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 nick, chyba mnie przekonałeś do tych King Armsów, raczej je kupię, pożyczę najwyżej od kogoś G&G i porównam je Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Jeśli nie wystrzeliwujesz zabójczych ilości kulek, to polecam Biovale. Jeśli nie wystrzeliwujesz zabójczych ilości kulek ORAZ Twoje lokalne środowisko jest NORMALNE to polecam szklane Madbulle 0.28g (Madbull glass). To tak z tych kulek z wyższej półki. Ze wspomnianych w temacie używałem tylko G&G i były świetne, ale było to jakiś czas temu, nie mam także porównania z innymi więc nie pomogę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts