xkiler Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Witam, posiada ktoś jakieś informacje na temat tej jednostki? Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Witam, posiada ktoś jakieś informacje na temat tej jednostki? http://lmgtfy.com/?q=1ST+MARINE+EXPEDITIONARY+FORCE Quote Link to post Share on other sites
xkiler Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 http://lmgtfy.com/?q=1ST+MARINE+EXPEDITIONARY+FORCE Tyle to ja też potrafie wpisać.... Potrzebuje informacji po polsku, zdjec, jakiego sprzetu używają itp. itd. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 IMHO to samo co reszta MEU/MEF: MCCU/FROG, SPC, MICHy z Norotos Universal Shroud, buty belleville, dannery, oakleye ( szpej zależny od okresu- sprecyzuj ), M4, SPR Mk12 mod 1, M249 Para.... Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 xkiler zrobiłeś cokolwiek aby dowiedzieć się coś o 1st MEU? Już nawet nie napisałeś który okres Cię interesuję. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Czekaj czekaj, daj mi ze 2-3 tygodnie urlopu to przygotuję za Ciebie wszystkie informacje. A nie poczekaj, nie chce mi się za Ciebie tego robić, dlatego szukaj i pytaj o konkrety. Quote Link to post Share on other sites
xkiler Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 koledzy bez nerwow.... Chodzi mi o okres obecny. Planuje zrobic jakas stylizacje i dlatego pytam o informacje i zdjecia, a z tego tematu jestem zielony.. Quote Link to post Share on other sites
kocotgrz Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 fotki ze szkolenia itp. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Tyle to ja też potrafie wpisać.... Potrzebuje informacji po polsku, zdjec, jakiego sprzetu używają itp. itd. Rozumiem, że kliknięcie w pierwszy link jaki się pojawił i znalezienie galerii w menu po lewej stronie wymagało znajomości języka angielskiego w stopniu zaawansowanym? Schowaj głowę w piasek, póki możesz. :> Quote Link to post Share on other sites
xkiler Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 dobra temat do zamkniecia. Uzyskanie czegokolwiek na tym forum graniczy z cudem.... Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Uzyskanie czegokolwiek na tym forum dla nooba, który chce się zająć reko/stylizacją, a nie zdobył wszelkimi możliwymi sposobami żadnych informacji na temat interesującej go jednostki - rzeczywiście - graniczy z cudem! To forum pozwoli Ci za to znaleźć odpowiedzi na bardziej skomplikowane pytania. Pytania o smaczki, o identyfikację dziwnego, nietypowego sprzętu itp. Nikt nie będzie za Ciebie szukał informacji, czy kopiował ich z google. Znajdź co możesz, a o smaczki pytaj tu. Na pewno znajdą się chętni, by podzielić się wiedzą... Quote Link to post Share on other sites
xkiler Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 dobrze ale tyle co w google jest to znalazlem. Liczylem ze znawcy maja dostep do materialow ktorych w google nie ma... Jesli znajdzie sie ktos kto zechce pomuc to moge zadac bardziej szczegolowe pytania Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Panie leniu wszytko masz na zdjęciach na stronie 1st mef, a jeśli nie rozpoznajesz to: Mundr MCCU Hełm LWH z jedno punktowym rhino Kamizelki SPC (na szkoleniach można jeszcze iba zobaczyć, i nawet jakieś mtv widziałem) Buty jakieś belleville, chyba model usmc M16A4 Tyle do stylizacji Ci wystarczy, bo na reko jesteś za leniwy. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 MCCU? Teraz? FROG! LWH w Recon Batalion? MICH z montażem norotosa i często pokrowcem na hałera. Buty- treki, Belleville USMC App, Danner USMC. M4, M16A4, Mk12 Mod 0, M249, M240B, Barret M107, Beretta M9 Tyle Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) Raczej Mk12 mod 1. Edited February 12, 2012 by Johann Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) Ale spokojnie matrix, opisywałem jedynie zdjęcia w galerii na stronie 1st mef z 2011 roku. Nie są to zdjęcia z boju, jednak nie widziałem tam michów z norotosami i frogów. Edited February 12, 2012 by Srubokret Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts