Ahmed Posted September 27, 2018 Author Report Share Posted September 27, 2018 Polecam kolejny dobry norweski film, tym razem z 2017lDen 12. mann - film na faktach. Quote Link to post Share on other sites
KubaJozefek Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Szykuje się dobry film dokumentalny! Quote Link to post Share on other sites
KubaJozefek Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Nie wiedziałem gdzie to rzucić, ale wpadł mi w ręce taki filmik obrazujący przemiany w armii Chińskiej (ChRL oraz Tajwan) Wygląda, że każdy z nas posiada choć 50% szpeju by odtwarzać któryś okres tych krajów. Nie wiem co sądzicie o próbie odtworzenia w ASH takiego konfliktu. Quote Link to post Share on other sites
Puszek_Okruszek Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 Aż dziwne że nikt nie wrzucił. 1 Wojna Światowa tak dla porównania trochę. https://www.youtube.com/channel/UCGouI3hyM5u-ZO5sjoBwHNA/videos Perspektywa bitewna: Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Sikor poleca. ;) Serial Canal+ Discovery pt. "Powrót do przeszłości". prowadzący dołącza do różnych grup rekonstrukcyjnych, poznając tajniki reko-rzemiosła i klimat odtwarzanej epoki. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Serial fajny polecam. Widziałem 2 odcinki. Serial zrobiony trochę z jajem i fajnie się ogląda. Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted June 10, 2019 Author Report Share Posted June 10, 2019 Witajcie, ktoś powie że profanacja klasyki ale co tam, tak więc Paragraf 22 wg Cloneya :) Tak więc mamy miniserial składający się z sześciu odcinków który wciąga i nawet nie wiadomo kiedy owa seria przeleci za jednym razem :P https://www.youtube.com/watch?v=JARn16yojbQ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts