gicek90 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam chce się przerzucić z m4 na ak74 , mianowicie mam na oku ten model http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-040c-cm.html Czy ktos moze mi powiedziec cos na temat tej repliki, jak sie sprawuje itp. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Jesteś 3 lata na forum i jeszcze nie nauczyłeś się korzystać z szukajki?! Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Mam ją 4 rok, nie planuje zmieniać. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Mam wersję z kolbą ramową i mogę szczerze polecić tą cymkę Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Mam cm.040B więc praktycznie to samo. Polecam, przy okazji sprzedaję ;d Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Również polecę ten sprzęt,nawet w stocku strzela bardzo ładnie i jak to AK-wytrzyma dużo(o ile nie pchasz narzędzi/palców tam,gdzie nie trzeba,jak chociażby pod szczerbinkę). Właściwie ma tylko 3 wady(z mojego punktu widzenia):wyważenie(ciągnie na lufę,chociaż nie jest tragicznie),ergonomię (przykrótka kolba dla mnie) i linię celowniczą(również osobiste odczucie). Quote Link to post Share on other sites
gicek90 Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Dzięki za odpowiedzi :) jutro jade do tajwanguna i kupie ja sobie:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts