butelka Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam! Posiadam Berette TMa ze stałym hopem. Wiem, że pasują do niej magazynki BELLa, HFC i TM. Przynajmniej tak wyczytałem. Problem w tym, że znalazłem tylko magi od TMa za 150zł, a średnio mi się widzi wydawanie takiej kwoty na nowy magazynek. Może ktoś wie gdzie mogę dostać jakiś tańszy, lub jakie jeszcze pasują. Za wszelki informacje na temat magazynków do owej klamki z góry dziękuje. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Jeśli nie ma w PL, to jedyne źródło to komis lub ściągasz z zza granicy. Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Pasują jeszcze magi od KJW (na 100% bo sam mam 2 i używam, ale oba musiałem uszczelnić, no i farbę mają brzydką :P ) i gdzieś mi się o uszy obiło, że również od WE (ale tego nie sprawdzałem osobiście i nie jestem pewien). Magi od KJW są u krakmanów, ale ich cena to tak naprawdę jedyna zaleta. Edited February 28, 2012 by Soul reaper Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 No to jest oczywiste. Będę polował na komisie i allegro. Wielkie dzięki. Chyba się skuszę na KJW, ale i tak 80zł za maga to naprawdę sporo, no ale taki urok gazówek. Jeszcze raz dzięki. :P Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 WE też pasują ale z tego co widze (u siebie i u kumpla) mają tendencje do cieknięcia z zaworka do ładowania, są generalnie bardzo słabej jakości, zaworki podające gaz też bez rewelacji- na TM-owskich jest mniejsze zużycie gazu Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Chodzi dokładnie o te magazynki KJW? http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-gazowe/magazynek-na-green-gaz-do-replik-kjw-serii-m9.html Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Tak, o te. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts