adrian1769 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Witam! Mam 14 lat i chcĘ zacząć swoją przygodĘ z ASG . Kupiłem już broń poboczną* ( Beretta M92F ) ale potrzebujĘ jesze broni głównej. Polecicie coś ? Najlepiej żeby była to replika sprężynowa do 80 zł. *poboczną- broń to jest boczna Bardziej proponuję zainwestować w korki z ojczystego. Arend Edited March 4, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Kup sobie jakiegoś sprężynowego shotguna DE . Link to post Share on other sites
adrian1769 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited March 4, 2012 by arend Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 szczeże to nie bardzo prepadam za shotgunami . Wolał już bym jakąś strzelbe dobrą;D :bialaflaga: http://megaslownik.pl/slownik/angielsko_polski/212697,shotgun Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) A wg ciebie shot to co to jest, chyba że chcesz obrzyna. Ale to i tak to samo. Edited March 4, 2012 by szymongwiazda Link to post Share on other sites
adrian1769 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited March 4, 2012 by arend Link to post Share on other sites
TheNoddingDonkey Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Między karabinem a shotgunem jest, ale między shotgunem a strzelbą nie ma, bo to jest to samo. Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 No nie znasz a czy jest różnica między ,,rużnicą" a różnicą Link to post Share on other sites
adrian1769 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 No nie znasz a czy jest różnica między ,,rużnicą" a różnicą heheheheh A jeżeli chodzi o karabin to jaki byś mi doradził ? Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 szczeże Szczerze to szczerzysz do bólu :biggrin: ( popieram EĄ ! ) Link to post Share on other sites
adrian1769 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Szczerze to szczerzysz do bólu :biggrin: ( popieram EĄ ! ) Odwal się od mojej ortografi. Ten karabin to jakiś dobry ? http://allegro.pl/airsoftguns-replika-karabinka-m185-a2-abs-180fps-i2159443396.html Nie jest. To zabawka która rozwali się po parunastu strzałach. I dwie kolejne sprawy: właśnie się zaczynam "przywalać" do całości twojej pisowni. I do szacunku wobec innych kolegów. I to są ostatnie ostrzezenia w obu kwestiach. Arend Edited March 4, 2012 by arend Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Odwal się od mojej ortografi. Po 1 Ortografia nie jest twoja. Po 2 Nikt się nie odwali od tego jak piszesz, bo popełniasz wiele błędów. Więc polecam Ci abyś zamiast inwestować w airsoft najpierw zainwestował w słownik ortograficzny. Edited March 4, 2012 by bradley3542 Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Sprężynowe -> "Tanie repliki"" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Arend miej nas w opiece. Link to post Share on other sites
Bestion Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad regulaminu i zasad poprawnej pisowni języka polskiego. Arend Edited March 7, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Radziul Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Zwykła prowokacja trolla. Link to post Share on other sites
Clean Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Za 80 zł jedynym sensownym zakupem będzie shotgun/strzelba, powtarzam jedynym. Co do ortografii.. chłopie w głupiej przeglądarce jak ustawisz albo w niektórych odrazu podkreśla Ci byki, wystarczy tylko popatrzeć i poprawić. Jest to bardzo pomocne bo w taki sposób będziesz zapamiętywać co i jak się pisze, a jeśli masz 14 lat przyda Ci się to także w szkole. No i najważniejsze Twoje posty nie będą razić w oczy. Bo jeśli nie potrafisz poświęcisz 3 minut na poprawienie się to nikt Cię nie będzie traktować poważnie i będziesz jedynie pośmiewiskiem z własnego lenistwa. Link to post Share on other sites
Recommended Posts