SturmFJ Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 To znaczy że na bardzo niskim poziomie gazu tak strzela? Anglicy mają restrykcyjne limity FPS i repliki są często gęsto downgradowane przez sklepy żeby spełniać limity i przyszli użytkownicy nie musieli się sami babrać z downgradem. Quote Link to post Share on other sites
Gruber92 Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 A da radę wrócić do "ustawień fabrycznych"? Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Zależy co zmieniają w środku (a o to już musisz pytać ich samych). Quote Link to post Share on other sites
Gruber92 Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Witam! Dorwałem tanake na jednym z forum angielski o tematyce asg. Ustaliłem cene 530 funtów za 3 magi + broń. Wysyłka gratis. Gościu chce dostac kasę przez paypal. Moje pytanie brzmi jak zrobić to w miare bezpiecznie by mi kasa sie nie ulotniła oraz jak wygląda przewalutowanie ? Rozumiem że 530 F x 5,12 = 2713,60 zł Jeżeli tyle przeleje na jego konto to u niego będzie 530 funtów? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Możesz mu przelać w funtach, wtedy paypal automatycznie pobierze daną kwotę z Twojego konta wg. dziennego kursu . Co do ulotnienia kasy, cóż... gwarancji raczej nie masz przy tego typu zakupach :zastanawia: . Quote Link to post Share on other sites
Gruber92 Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 "Hey Gruby, Ive been looking at all the UK's courier policies and im really sorry to say but i don't think im going to be able to send you the gun as they dont like them being sent inside the UK, let alone outside of it - im currently looking for a solution at the moment but im really sorry if i wont be able to send it :\" Czy to prawda co pisze, czy poprostu sciemnia? Proszę o szybką odpowiedz ; ) Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Czy to prawda co pisze, czy poprostu sciemnia? Proszę o szybką odpowiedz ; ) Całkiem prawdopodobne, że prawda - dosyć znany sklep z replikami (również ASG) zawiesił niedawno wysyłkę poza granicę UK Tutaj ów sklep (wspaniałe sztuki mają): http://www.modelguncollector.co.uk/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts