Smokey Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Czyli gdzie go kupić w polsce? Czy trzeba ściągać z ebay'a? I wogóle wszystkie informacje na jego temat :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Czyli gdzie go kupić w polsce? nie można Czy trzeba ściągać z ebay'a? tak Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 Ceny są takie spodnie i bluza po 150zł czyli razem 300 (około) + plus shiping 18.50$. Za podobne pieniądze moge mieć marpata, ale CADPAT chyba jest lepszy? Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Czyli gdzie go kupić w polsce? nie można nie prawda. mozna. w Predatorze (Wawa) byly ostatnio i chyba nawet sie spodnie jeszcze ostaly... Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 Musze podjechać. A wiesz może jakie mają rozmiary, bo mi zależy na tych większych. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nie wiem. nie interesuje mnie cadpat, zwrocilem uwage bo to ciekawostka dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
Gaurhoth Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Witam. Jesli nie macie nic przeciwko, to sie podczepie. Chce kupic mundur w tym wlasnie maskowaniu. Juz wiem, ze w Polsce tego nie dostane i w zasadzie pogodzilem sie z faktem, ze trzeba to bedzie sciagac z ebaya. Problem tylko w tym, ze nie mam pojecia co powinienem kupic. Nie potrafie rozpoznac kontraktowego CADPAT... Nie potrafie nawet rozpoznac dobrego, niekoniecznie kontraktowego munduru. Dlatego zwracam sie do Was, drodzy koledzy. :) Znalazlem cos takiego: SPODNIE, BLUZA. Co o tym sadzicie? Warto? Jesli nie, to czy mozecie polecic mi cos innego? Albo chociaz doradzcie na co powinienem zwracac uwage przed zakupem tego CADPAT, bo zwrocic sie tego juz raczej nie bedzie dalo. :) Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Krzychoo[B.o.B.] Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Czesc Ja mam CADPATa - kumepl mi przywiozl z Kanady. Z tego co mowil to kontraktowych nowych nie da sie kupic. Sa tylko z demobilu i to w nienajlepszym stanie. (przynajmniej w sklepach w Toronto) Z podrob to tez jest kilka rodzajow,bo istnieje tez taka wersja "letnia" z bardziej cienkiego i przewiewnego materialu. Ps: mozliwe ze mialbym jeden zestaw (spodnie bluza)na sprzedaz - w duzym rozmiarze (nie uzywany), rowniez kamizelke taktyczna w tym cammo . Quote Link to post Share on other sites
Gaurhoth Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Jesli chodzi o Predatora to znalazlem cos takiego w Internecie: Nazwa firmy: Predator-Demobil Wojskowy Osoby kontaktowe: Mirosław Marcińczyk Adres: Ogrodowa 4, 00-896 Warszawa Nowe województwo: mazowieckie Powiat: m. st. Warszawa Gmina: M. st. Warszawa Telefon(y): 0048. 22 6201542 Fax(y): 0048. 22 6201542 WWW: www.demobil.com.pl E-mail: demobil@plusnet.pl Niestety pod podanym adresem nie ma zadnej strony. Napisalem maila, ale nie dostalem jeszcze odpowiedzi. Mozliwe, ze ten adres tez jest juz nieaktualny. W ogole odnosze wrazenie, ze kolesiowi nieszczegolnie zalezy na tym, zeby ktos cos kupil w jego sklepie... :) Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Aż mnie zaciekawiło z tym Predatorem. Chyba przejadę się i sprawdzę. Do niedawna nie można było tego w żaden sposób w Polsce kupić, a i krój raczej był DPM-owski, bo oryginału z Kanady wywieźć zabraniają (np. Spadiemu kilka paczek na granicy cofneli). Maskowanie zdecydowanie wolę od marpat-a. Szczególnie polecam na wczesną wiosnę, ale i porę późniejszą - byleby nie było za sucho bo wtedy żółknie trawa. Dobre na las z paprotkami. Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Odświeżymy trochę temat. Planuję kupić na ebayu mały komplet w postaci cadpata. Doszły mnie słuchy że paczka może zostać skonfiskowana na granicy i tyle będę miał z zakupów. Jak rozumiem dotyczy to tylko oryginalnych wyrobów? Czy z TYM kompletem będą jakieś problemy? Z aukcji rozumiem że jest to oryginał, jeśli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić. Edited April 23, 2008 by Ghosty Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) To jest kopia robiona w Kanadzie, bo tylko tam jest dostępny materiał w CADPAT'cie. Nie powinno byc problemów z kanadyjskimi celnikami. Poza tym jest to zwykłe BDU. Edited April 23, 2008 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Szczepi Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 a ja mam oryginal i nie bylo problemow. w Kanadzie panowie na granicy nie robia problemow bo wysylke mozna opisac jako kopie a w Polsce maja to generalnie w tylku. a z linka to kopia ostatniej wersji cadpata ( wiem bo mailowalem z tym panem dlugo) i wykonanie ponoc ma bardzo dobre. zreszta robi ja firma ktora robi tez kontraktowe cadpaty. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Właśnie Szczepi mam pytanie. Czy kontraktowy CADPAT jest w kroju BDU czy czymś w rodzaju ACU? I btw ile dałeś za kontrakt? Edited April 23, 2008 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Bluza ma 4 kieszenie, 2 na dole jak w BDU, 2 na górze pochylone. Wszystkie kieszenie zamykane na duże kanadyjskie guziki. Piszę tak jak pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Podziękował :-F Quote Link to post Share on other sites
Zenek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kanadyjskie guziki są takie jak Brytyjskie. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Znalazłem cadpata na allegro komplet w miarę tanio,daję link http://www.allegro.pl/item607637795_komple...g_kroj_acu.html O tym,że to jest kopia wiem tylko teraz moje pytanie do użytkowników kontraktu na ile ta kopia jest udana ? Sorry za odgrzewanie kotleta Pzdr Ruryk Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Podobieństwo do oryginału 0%. Ta kopia jest w kroju amerykańskiego ACU, a nie kanadyjskiego munduru. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Faktycznie niezauważyłem a jest napisane w opisie aukcji a nawet w adresie... Quote Link to post Share on other sites
szturmowiec Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) a ile kosztuje przesyłka z Kanady? Na jednej aukcji pisze tak: samolotem - 50$ (ok. 150zł) promem - 30$ (ok. 100zł) Aż nie chce mi się wierzyć że tak tanio... może i wy wiecie ile może kosztować. Ja zamierzam kupić kamizelkę, pokrowiec na hełm, bandanę oraz boonie-hat - wszystko w Cadpat'cie. Edited May 30, 2009 by szturmowiec Quote Link to post Share on other sites
Zenek Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Tak to wyglądało jak brat zamawiał... Quote Link to post Share on other sites
szturmowiec Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 aha czyli 30$ lub 50$ ? Jeśli tak to już odkładam sianko na lato ;) będę zamawiał na początku sierpnia, więc jeśli ktoś by chciał zamówić ze mną to dam znać 3 tyg. przed ;) pozdro. Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Jaką tą kamizelkę chcesz? Kopia kontraktu / Pattern / coś pod MOLLE? Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 a czy nie wydaje Wam się, że fiński kamuflaż (szyje z niego MIWO Lubliniec) jest bardzo podobny ?? co o tym sądzicie ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts