Horus1998 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Witam! Tak... temat zaczne od pieknego pistoletu maszynowego p90 chcialbym kupic sobie go aleee... potrzebuje taki p90 do 250 zyla jakbyscie mogli odszukajcie link ze sprzedazą albo zgloscie mi ze sprzedajecie ... dziekuje z mojej strony bardzo :wink: :excl: Chodzi o p90 AEG Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Do 250zł to pewnie żadnego dobrego AEGa nie kupisz (chodzi mi o nówki) chociaż ekspertem nie jestem. A ofert to mógłbyś sam poszukać. Jest multum sklepów, allegro. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Na allegro ostatnio jakieś ogłoszenia widziałem z p90.Cudów się nie spodziewaj w tym budżecie. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Może trafisz na jakiegoś bardzo starego, niszczone TM chociaż wątpię. :P A to twoja pierwsza replika? Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 ...jakbyscie mogli odszukajcie link ze sprzedazą albo zgloscie mi ze sprzedajecie... :blink: Masz ban na Internet? Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 :blink: Masz ban na Internet? Koledze chyba chodziło o to że nie wie gdzie szukać, albo nie znalazł. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Jak wpiszesz w googla: p90 asg sklep to w drugim wyniku masz P90 za 95zł. Tylko, że to sklep airsoftxstreme więc przed zamówieniem przeczytaj to: 1, 2, 3. Podobno sklep jest do bani aczkolwiek coś kojarze, że Arend (chyba Arend) pisał, że ostatnio troche lepiej w tym sklepie z obsługą. No i za tą cenę to dostaniesz raczej miernej jakości ozdobę na ścianę niż broń do walki. Edycja: Instrukcja szukania repliki za pomocą google: 1. Wpisujesz w google nazwę repliki (np. p90). Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to: 2. Dopisujesz "asg" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg) Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to: 3. Dopisujesz "sklep" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg sklep). Jeszcze nie było repliki, której bym tak nie znalazł. To nie jest trudne. Edited March 31, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Jak wpiszesz w googla: p90 asg sklep to w drugim wyniku masz P90 za 95zł. Tylko, że to sklep airsoftxstreme więc przed zamówieniem przeczytaj to: 1, 2, 3. Podobno sklep jest do bani aczkolwiek coś kojarze, że Arend (chyba Arend) pisał, że ostatnio troche lepiej w tym sklepie z obsługą. No i za tą cenę to dostaniesz raczej miernej jakości ozdobę na ścianę niż broń do walki. Edycja: Instrukcja szukania repliki za pomocą google: 1. Wpisujesz w google nazwę repliki (np. p90). Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to: 2. Dopisujesz "asg" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg) Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to: 3. Dopisujesz "sklep" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg sklep). Jeszcze nie było repliki, której bym tak nie znalazł. To nie jest trudne. To działa. W ciągu 10 sekund miałem już 5 wyników. Szukajcie a znajdziecie zostało powiedziane w Biblii. A mi się stawało że to ja nie chodzę do kościoła. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Po co offtopujecie i nabijacie posty w tym temacie?Ma budżet 250zł,a każecie mu szukać przez google po sklepach?Jedyna opcja to komis i allegro. "To działa. W ciągu 10 sekund miałem już 5 wyników. Szukajcie a znajdziecie zostało powiedziane w Biblii. A mi się stawało że to ja nie chodzę do kościoła." Jakoś ja szukałem i w jego budżecie żadnej nie znalazłem. Edited March 31, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Po co offtopujecie i nabijacie posty w tym temacie?Ma budżet 250zł,a każecie mu szukać przez google po sklepach?Jedyna opcja to komis i allegro. Bo jedyną opcją jest żeby sobie poszukał? Jak chce się używkę, to trzeba samemu pogrzebać, bo nikt nie będzie przecież za niego przeszukiwał ofert. A sklepy polecają dla tego, że jesteśmy w dziale "Tanie repliki" - P90 Well'a jest tanim badziewiem, które mieści się w cenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts