Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!

Tak... temat zaczne od pieknego pistoletu maszynowego p90 chcialbym kupic sobie go aleee... potrzebuje taki p90 do 250 zyla jakbyscie mogli odszukajcie link ze sprzedazą albo zgloscie mi ze sprzedajecie ... dziekuje z mojej strony bardzo :wink: :excl:

Chodzi o p90 AEG

• 3 weeks later...

Jak wpiszesz w googla:

p90 asg sklep

to w drugim wyniku masz P90 za 95zł. Tylko, że to sklep airsoftxstreme więc przed zamówieniem przeczytaj to: 1, 2, 3. Podobno sklep jest do bani aczkolwiek coś kojarze, że Arend (chyba Arend) pisał, że ostatnio troche lepiej w tym sklepie z obsługą.

No i za tą cenę to dostaniesz raczej miernej jakości ozdobę na ścianę niż broń do walki.

Edycja: Instrukcja szukania repliki za pomocą google:

1. Wpisujesz w google nazwę repliki (np. p90). Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to:

2. Dopisujesz "asg" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg) Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to:

3. Dopisujesz "sklep" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg sklep). Jeszcze nie było repliki, której bym tak nie znalazł.

To nie jest trudne.

Edited by MarekMac

Jak wpiszesz w googla:

p90 asg sklep

to w drugim wyniku masz P90 za 95zł. Tylko, że to sklep airsoftxstreme więc przed zamówieniem przeczytaj to: 1, 2, 3. Podobno sklep jest do bani aczkolwiek coś kojarze, że Arend (chyba Arend) pisał, że ostatnio troche lepiej w tym sklepie z obsługą.

No i za tą cenę to dostaniesz raczej miernej jakości ozdobę na ścianę niż broń do walki.

Edycja: Instrukcja szukania repliki za pomocą google:

1. Wpisujesz w google nazwę repliki (np. p90). Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to:

2. Dopisujesz "asg" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg) Znalazłeś? Jak tak to git, jak nie to:

3. Dopisujesz "sklep" (pytanie wygląda np. tak: p90 asg sklep). Jeszcze nie było repliki, której bym tak nie znalazł.

To nie jest trudne.

To działa. W ciągu 10 sekund miałem już 5 wyników. Szukajcie a znajdziecie zostało powiedziane w Biblii. A mi się stawało że to ja nie chodzę do kościoła.

Po co offtopujecie i nabijacie posty w tym temacie?Ma budżet 250zł,a każecie mu szukać przez google po sklepach?Jedyna opcja to komis i allegro.

"To działa. W ciągu 10 sekund miałem już 5 wyników. Szukajcie a znajdziecie zostało powiedziane w Biblii. A mi się stawało że to ja nie chodzę do kościoła."

Jakoś ja szukałem i w jego budżecie żadnej nie znalazłem.

Edited by nicknitro

Po co offtopujecie i nabijacie posty w tym temacie?Ma budżet 250zł,a każecie mu szukać przez google po sklepach?Jedyna opcja to komis i allegro.

Bo jedyną opcją jest żeby sobie poszukał? Jak chce się używkę, to trzeba samemu pogrzebać, bo nikt nie będzie przecież za niego przeszukiwał ofert.

A sklepy polecają dla tego, że jesteśmy w dziale "Tanie repliki" - P90 Well'a jest tanim badziewiem, które mieści się w cenie.