konik94 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Który shotgun będzie najlepszy? Za M3000, ZM61A, bisonem przemawiają osiągi, niepokoi troche ten magazynek w ZM61. Za to M180 jest chyba najbardziej popularne i sprawdzone. Zdaje też sobie sprawe że te sklepy nie są najlepsze i zeby kupić cos lepszego trzeba by czekać na dostawe na taiwangun albo gunfire. Ale zależy mi na czasie. A więc krótko, co najlepiej kupić spośród wymienionych pompek? Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Kupuj pompkę GA lub AGM jak dorwiesz. Bizon też jest dość dobry. Tego ZM61A nie bierz bo to podróbka AGM. Widać że nieudolna już na fotkach. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Konik LENIU PASKUDNY na temat replik o które pytasz w tym dziale znajdziesz wiele stron pisania. Wystarczy że poszukasz. Quote Link to post Share on other sites
konik94 Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Właśnie chodzi o to że szukałem i doszedłem do wniosku, że te podane wyzej są najlepsze. Bezpośredniego porównania tych replik nie było. Teraz już jest wybór pomiedzy bisonem a m180. Chyba zdecyduje sie na właśnie bisona, ma lepsze parametry. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts