machalajak Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Dzień dobry, jestem posiadaczem repliki Glocka 17. Niestety mój Glock nie posiada ,,plamek'' ( nie znam fachowej nazwy) na przyrządach celowniczych. I tu moje pytanie. Czy jest jakiś sposób ( nie chcę wymieniać całych przyrządów) na domalowanie lub przylepienie tych ,,plamek''? Pozdrawiam :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Korektor i równe malowanie czasem wyjdzie za X razem. Najlepiej punktowy. Quote Link to post Share on other sites
machalajak Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Co do korektora to nie jestem przekonany, już raz tak ,,oszpeciłem'' jedną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Czy jest jakiś sposób ( nie chcę wymieniać całych przyrządów) na domalowanie lub przylepienie tych ,,plamek''? Jest sposób. Należy je domalować lub przylepić. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Jak przykleić. To udaj się do sklepu papierniczego i kup przyklejane literki. Jakieś małe Najlepiej zmierz sobie rozmiar muszki i szczerbinki. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 A może spróbujesz biały lakier do paznokci i tylko szczerbinkę (obklej taśmą klejąca i pomaluj) a muchę zostaw w spokoju coś jak na tej focie KLIK co prawda tu jest regulowana szczerbinka ale w stałej tez tak może być. Quote Link to post Share on other sites
machalajak Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Dzięki wszystkim, którzy pomogli w tym temacie :icon_biggrin: ,,Plamki'' zrobiłem z powycinanej odpowiednio białej naklejki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts