dumb_bm Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Wiem że to pierwszy post ale takiej ilości poprawek naprawdę nie chce mi się robić. Arend Edited March 21, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jeśli cena nie gra roli to: M16 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1887 Boczniak: Colt 1911A1 od Inokatsu (poszukaj na necie). Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 witam interesuja mnie repliki broni -po 1 chce zapytac czy ktos sprowadza repliki marushin -np m16 albo inne modele 2 moje pytanie to prosba o polecenie jakichs godnych uwagi replik broni -raczej wspolczesniejszej niz 2ww -wiernie odwzorowywujacych oryginaly tak aby wchodzily naboje deko -w marushinach przykladowo wchodza firmowe luski zatem i deko pasuje :) prosze o pomoc -gdzie takie cos nabyc ,cena nie gra roli -na rynku jest glownie denix ale takie mnie nie interesuja -zbyt slabe -ew jesli ktos robi takie repliki prosze o kontakt :)pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Czy ty jesteś Polakiem ? Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 kjujiczek nie wiem jak ty chcesz wcisnąć do PTW czy Colta GBB pusty nabój... Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited March 21, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
dumb_bm Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Z twojego sposobu pisania. A chodziło mi o repliki bez shell ejecting. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Poprawiaj szybko błędy, bo zaraz Arend wbije. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Tobie chodziło o takie do których nie wejdą a autorowi o takie do których wejdą puste naboje. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 A po grzyb mu puste naboje? Żeby zgubić? Widziałem z bliska jak to wygląda i: a) pojemność to kiepski żart (do Glocka wchodzi bodaj sześć czy siedem łusek) b) zawory nie trzymają green gasu ani propanu (za wysokie ciśnienie, zatem musisz się bujać z dusterem) Zatem dzięki, ale nie, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 (edited) Po to że szuka repliki broni a nie repliki airsoftowej, zależy mu na wiernym odwzorowaniu i możliwości włożenia prawdziwego naboju tylko że pozbawionego cech bojowych. Tak zrozumiałem jego wypowiedź, nie wspomniał nic o tym że ma być to replika na kulki za to pisał że zależy mu żeby pasowały prawdziwe naboje. Edited March 22, 2012 by KicpA Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 To niech sobie kupi coś ze stajni Denixa. Tylko ostrzegam że zabawy takimi zabawkami w szkole lub miejscach publicznych mogą się źle skończyć. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ale właśnie pisał że szuka czegoś innego jak Denixa ;) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 No to w takim razie ma jeszcze jedno rozwiązanie. Poprosic ojca żeby kupił deko TTki lub Makarowa opłacił wszystkie cuda związane z wydaniem pozwoleństwa i dał mu się nim bawic. Bo do replik ASG nie wciśnie zdekowanej amunicji. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Co nie zmienia faktu że ktoś mu polecał PTW czy 1911 od Inocatsu xD Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Dobrze że Cymki028 nie polecił ;D . Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Denixy zdaje się są bardzo badziewne. A do broni PCU niestety nie da się załadować naboju, bo wymagania są takie że musi być zakołkowana komora nabojowa (o ile się nie mylę, ale raczej nie bo to był powód dla którego sam zrezygnowałem z PCU). A autorowi faktycznie chodzi o repliki Marushina, z tym że nie ersoftowe a bodaj PFC, na specjalne "naboje" wielokrotnego użytku na spłonki. Do tych właśnie replik można wkładać "prawdziwe" naboje. W Polsce żaden sklep chyba tego nie prowadzi. Edited March 24, 2012 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Denixy zdaje się są bardzo badziewne. Nie zdaje się , tylko są . Widziałem kiedyś kałasza denixa . Powiem krótko : szjsywny odlew ze znalu - już cm028 lepiej wygląda . Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ja to mam wrażenie że Autor nie wie sam o co Mu chodzi. Tak że Autorze szanowny przybliż do czego Ci ta replika byłaby potrzebna. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Arend,widzę że się tutaj ze mnie ładnie nabijacie :D. Napisałem o tych replikach ponieważ bardzo przypominają oryginały a o realistyczne repliki mu chodziło. No skąd. Jakżebyśmy śmieli się nabijać. Ot taki drobny żarcik.;D A Edited March 24, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts