Masterofpupets Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Siemka mam mały problem z moją mp5 od cymy. Mianowicie replika ładnie pobiera kulki tylko że wystrzeliwuje je na odległość ok 10 metrów. Pomyślałem że gdzieś mam jakąś nieszczelność. Dobrałem się do gearboxa uszczelniłem głowicę cylindra i pod uszczelkę głowicy tłoka dałem też trochę teflonu. Jak dmucham przez dyszę nic nie puszcza szczelność wzorowa. Złożyłem wszystko a efektu żadnego nie ma. Co o tym sądzicie ? :) Quote Link to post Share on other sites
Wiedźminos Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 A sprawdzałeś, czy nie zjadło Ci już gumki? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Wentylowanych głowic tłoków nie uszczelnia się teflonem... Quote Link to post Share on other sites
Masterofpupets Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Dzięki wam wielkie :P Też mi coś nie podpasowało z tym teflonem ale spróbowałem bo robiłem kilka prób. Gumkę sobie jutro wymienię :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts