Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Która CM.028 jest najlepsza?

Recommended Posts

Był już temat - akurat o tych samych replikach. Dziwne nie?

Już wspominali - który Ci się podoba bierz.

W S kolba z shitmetalu - bardzo łamliwa

028 bardziej koszerny

A tactical - posiada risy możesz podoczepiać jakieś rzeczy - w sumie to chwyt i latarkę chyba najrozsądniej było by dać.

Po prostu to samo w innym opakowaniu

Tyle w tym temacie

Repliki nie różnią się w środku niczym tylko zewnętrznie.

Najlepiej weź normalnego albo tactical bo w "S" kolby pękają dość często miejscu mocowania z korpusem.

Zresztą jest wiele takich samych tematów wystarczy poszukać.

Ekhm nowi nie doradzają nowym ok?

Trzymając bezpośrednio za maga mniej więcej w połowie ( wtf jak w ogóle można tak trzymać?) ryzykujesz wyrwanie,wyłamanie,wypadnięcie maga. Opierając jedynie rękę na magazynku a karabin na górnej części dłoni rzeczywiście się dobrze trzyma. Zresztą nawiązując do swojego postu - kto co lubi. Koniec, kropka.

Jaki znowu laser?

Kulki 0.23 lub 0.25

Edited by Werem

W sumie nic. Może kolimator na górze. Magazynek jest zbyt duży, żeby używać w sposób wygodny chwytu przedniego. Ja swojego kałacha trzymałem za maga jakiś rok jak go używałem.

Edited by zuczek

A moglibyście dać linki do jakiegoś w miarę taniego kolimatora i porządnej rączki taktycznej ?? Nie chciałbym kupić takiej rączki za 5zł co mi odpadnie i tylko karabin byłby narażony na jakieś szkody ;D Gdzie wgl takie dodatki jak lasery, latarki i rączki kupować ?? A kolimator w czym pomaga, bo się nie znam.. Mój jedyny kolimator to taki kawałek plastyku do shotguna ;D..

Heh.. Myślałem, że kolimatory są tańsze.. No ale nic.. Jak na razie kupię CM.028 TACTICAL i może do tego rączke.. Kolimator sobie na razie odpuszcze, bo zapomniałem, że trzeba jeszcze zainwestować w jakieś gogle lub okulary.. Gogle chyba lepiej chronią ?? Takie wystarczą ??

Link do Gogli

Te będą dobre czy nie ?? A jak nie to jakie ??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...