marcinczajnik2 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Tak szczerze mówiąc macie racje, ze wzrokiem nie ma co kombinować. Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ja mam specjalną nie mam szklanych szybek lecz, takie jakie są w goglach na hełm. Pozdrawiam. A można misiu wiedzieć jaką to masz dokładnie tę maskę? Link to post Share on other sites
arend Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ja mam specjalną nie mam szklanych szybek lecz, takie jakie są w goglach na hełm. Pozdrawiam. Pochwal się technologią produkcji i paroma fotkami jeśli możesz. I piszę to zupełnie serio. Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 On na 99% ma maskę ze zwykłym, niebalistycznym wizjerem poliwęglanowym. Link to post Share on other sites
Jinrei Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) Niektórzy nosili jeszcze takie coś żeby zabezpieczyć twarz;) Edited April 7, 2012 by Jinrei Link to post Share on other sites
marcinczajnik2 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Pochwal się technologią produkcji i paroma fotkami jeśli możesz. I piszę to zupełnie serio. Moja technologia produkcji jest następująca: do maski słonia przyczepiłem na taśme szkiełka od gogli. Może niezbyt bezpieczne ale, tak kiedyś robiłem:P. Link to post Share on other sites
arend Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Więc jak sam twierdzisz że mało bezpieczne to po jakiego grzyba jeszcze to próbujesz innym wcisnąć. Zastanów się. Weteranom może tylko głupotą zaimponujesz, a jak któryś z młodych pomysł powtórzy i straci oko to znów się rozpocznie nagonka na airsoft. A wszystko przez debilne pomysły. Link to post Share on other sites
marcinczajnik2 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Zdjęć Ci nie dodam bo nie wiem gdzie maska. Leży gdzieś w domu po remącie. Teraz pewnię myślicie że oszukałem Was, ale ja tą maske gdzieś mam. Wiedział bym gdzie jest gdybym się w budynkach strzelał a, nie strzelam się od połowy roku bo mam świnię. Rozebrać replikę umiem, zaopiekować się już podkreślam już umiem bo w ASG jestem dopiero 2 lata a sam mam 15 lat. Wiem to zamało ale, syn mojego kolegi (oczywiście dorosłego) zabiera młodego co tydzień na strzelanki żeby wiedział jak to jest. Odbiegłem od tematu:P. W każdym razie widziałem jak na necie jekiś "gościu" kupł okulary i wycioł z nich kułeczka takie żeby do maski wskoczyły. Chciałem zrobić to tak mniej-więcej jak on, ale szybek szkoda mi było to na taśme przyczepiłem. Szybki jak przestrzelałem to tylko ryski były. W twarz dostałem pare razy jak maske miałem na sobie i szczerze mówiąc bolało troche. Wykonbinowałem też kiedyś pamiętam, żeby poprostu na założoną maske założyć gogle. Dobra starczy tego pisania. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Crusader Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 *Remont *Wyciął Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Świetnie, świetnie. Doprawdy - Czajnik... Link to post Share on other sites
Hatch Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Po jaką cholerę temat dalej aktualny, jak temat wyczerpany, a bajzel jak u mnie w dziekanacie? Link to post Share on other sites
1beduin Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) No a Polska Serbia 25:25 Tak, że Arenda nie drażnić :icon_mrgreen: Spokojnie, nie kibicuję ;D . Edited April 8, 2012 by arend Link to post Share on other sites
marcinczajnik2 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Kto grał bo nie poinformowany jestem? Link to post Share on other sites
arend Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Dobra zamykam temat bo za dużo głupot juz się tu pisze. Link to post Share on other sites
Recommended Posts