beretTa Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) Witam. Chciałbym zacząć zabawę z ASG i mam do dyspozycji ok 300zł czy w tym przedziale cenowym po zakupiĘ poniżej podanej repliki będę zadowolony z jej zasięgu, mocy i celności? Po prostu czy karabin jest wart takiej sumie pieniędzy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Dodam, że na razie strzelałem się sprężynową Beretta 92F. http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-904-Karabin-G36C-Promocja.html#projector_components_hidding Edited April 9, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 W tym przedziale cenowym pod względem osiągów i wytrzymałości królują cm.028. Tej repliki nie znam, ale V3 w środku dobrze wróży. Quote Link to post Share on other sites
dandzione Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Wystarczy trochę chęci są np. poradniki...(linki podałem dzisiaj w temacie "Karabin"...), poczytać kilka tematów... i się doweisz, że w tej cenie jedynie co sensownego dostaniesz to cm028... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) To jest raczej G36 z JG,ale wziąłbym z jakiegoś bardziej zaufanego sklepu. Edited April 8, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Ten sklep nie cieszy się zbyt dobrą opinią, ale za tę cenę G36C gdzie indziej nie kupisz, wszędzie około 450.- zł. Albo dozbieraj i kup na Tajwangun, Zbrojowni, Gunfire, albo pozostaje Ci CM.28 (nie cierpię "kałaszów")... :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
beretTa Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 No właśnie mnie też kałachy nie przekonywują, bo nie podoba mi się ich sylwetka.. g36c to marzenie, które chcę spełnić : D Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Może pomyśl o Mp5 :wub: , albo odwiedź nasz komis, może tam coś upolujesz, widziałem giete od Jg w całkiem dobrej cenie . Edited April 9, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Chińskie MP5 raczej nie,maja GB V.2 ;) Gietka będzie dobrym wyborem,ale.. używki nie kupuj. Chyba,że masz kogoś zaufanego kto się na tym zna i pomoże Ci wybrać itd. ;) Jak chcesz dobre G36 to dozbieraj na Cymę bo JG to tak trochę wygląda jak zabawka i strzela też gorzej (w porównaniu do chociażby Gietki Cymy). Quote Link to post Share on other sites
Jackobik Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-037.html Ten sam gb co 028, a krótsze - a co za tym idzie - poręczniejsze, wygodniejsze, ładniejsze. Miałem i kupiłbym jeszcze 2 razy. Polecam! Edit: Oczywiście zapomniałem wspomnieć, że jest to chyba najtańsza pełnowartościowa replika, za niespełna 350zł otrzymujemy gnata, który wyciąga blisko 45m celnego zasięgu ; ) Edited April 9, 2012 by Jackobik Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-037.html Ten sam gb co 028, a krótsze - a co za tym idzie - poręczniejsze, wygodniejsze, ładniejsze. Miałem i kupiłbym jeszcze 2 razy. Polecam! Edit: Oczywiście zapomniałem wspomnieć, że jest to chyba najtańsza pełnowartościowa replika, za niespełna 350zł otrzymujemy gnata, który wyciąga blisko 45m celnego zasięgu ; ) Czytałeś? No właśnie mnie też kałachy nie przekonywują, bo nie podoba mi się ich sylwetka.. g36c to marzenie, które chcę spełnić : D Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited April 9, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-037.html Ten sam gb co 028, a krótsze - a co za tym idzie - poręczniejsze, wygodniejsze, ładniejsze. Miałem i kupiłbym jeszcze 2 razy. Polecam!(...) Jakby nie patrzeć, to też "kałasz"... :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
Jackobik Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Mea culpa, przeoczyłem ten post :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts