ZooN Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Witam (pisze na telefonie wiec przepraszam za bledy ort.).Czy cm028a to najwytrzymalsza replika z progu cenowego 300-400zl? Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Tak to pancerna replika, o ile się w niej nie grzebie jak się nie ma o tym pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
tribot Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Zgodzę się z tym po pół roku użytkowania. Na początek replika w sam raz. Minusem jest to że trzeszczy trochę trzeszczy. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 (edited) Izolka działa cuda . Edited April 13, 2012 by musashi Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 O ile weźmiesz egzemplarz ze stałą kolbą, to będzie ok. Wystrzegaj się składanych dziwolągów. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Tak to pancerna replika, o ile się w niej nie grzebie jak się nie ma o tym pojęcia.... i nie używa jako laski, lub nie rzuca w przeciwnika, tylko wówczas można spodziewać się że nie wytrzyma.Nie cierpię kałachów i eMek! :maniak_jezyk: Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 ... i nie używa jako laski, lub nie rzuca w przeciwnika, tylko wówczas można spodziewać się że nie wytrzyma. Nie cierpię kałachów i eMek! :maniak_jezyk: Chodzi mi o bebechy :P pewnie że repliką się nie porzuca ale środek jest pancerny . Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 No rzucać się nawet da, wiem bo próbowałem, raz sie nawet pokusiłem o strzelanie pod wodą(ciekawe doświadczenie),ale lepiej tego nie robić bo nie warto niszczyć tak wspaniałej repliki. Dlaczego wszyscy jesteście przeciwko składanym kolbom w replikach? Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nie we wszystkich ale akurat te w CM.028 maja albo duży luz i przeszkadza to w celowaniu , drugi minus ze niekiedy może się ułamać a po trzecie do stałej kolby można włożyć większą baterię. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Składana kolba w cm28... pytanie tylko kiedy się ułamie, bo wiadomo, że prędzej czy później to się stanie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Chcesz coś ze składaną kolbą? Weź CM003. Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Składana kolba w cm28... pytanie tylko kiedy się ułamie, bo wiadomo, że prędzej czy później to się stanie. 3 lata z taką biegam i nic. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nie we wszystkich ale akurat te w CM.028 maja albo duży luz i przeszkadza to w celowaniu , drugi minus ze niekiedy może się ułamać a po trzecie do stałej kolby można włożyć większą baterię. Potwierdzam. Składana kolba ma luzy (aczkolwiek u mnie nie wielkie, choć nie mam porównania) a najbardziej wkurza jak się złoży ta część kolby, która powinna opierać się o ramie. Mam Cm 028b, nie wiem jak w innych wersjach. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 3 lata z taką biegam i nic. Widziałem jakieś 4 ułamane kolby w pierwszym roku użytkowania. Widocznie masz jeszcze trochę czasu ;) (ewentualnie chińczyk dostał większą miskę ryżu) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts