piotrekbajor Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 witam.Mam pytanko ponieważ mam zniszczony korpus od m4 aps i chciałbym go pomalować na czarny mat tak aby wyglądał jak oryginalnie malowany jeśli wie ktoś jakiej farby do tego użyć to proszę o odpowiedz i po pomalowaniu jakiego lakieru użyć. z góry dzięki Pozdrawiam Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Czyli moja rada odnośnie kupna najpierw słownika była całkowicie na miejscu. Jesteś typowym przykładem indolenta - wyzywasz, nie umiesz czytać ani pisać poprawnie po polsku a do tego jeszcze masz upośledzone umiejętności korzystania z "szukajki". Link to post Share on other sites
keber Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Polecamy farbę olejną, możliwie tanią w składach budowlanych. A poważnie, to SNIPER PAINT, KRYLON, RUST-OLEUM, NFMy i cała reszta. Weź tylko pod uwagę, że ma być matowa oraz dobrej jakości. Nie polecam śnieżek w spreju czy dekolaków za 7zł. Link to post Share on other sites
Shihan Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Ja polecam pomalować to aerografem, dobre farby modelarskie, kłaść cienkie warstwy i będzie jak nowy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts