KetjakPL Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam ! Niedługo chcę kupić karabin snajperski za ok. 1000 zł . Po zakupie będe chciał poddać go tuningowi . Niestety sam nie potrafię go dokonać . I tu pytanie do Was . Czy ktoś zna może jakiś serwis asg który mógłby ci poddać replikę tuningowi ? Najlepiej z możliwością przesyłki do nich karabinu i części , lub osobistym doręczeniem na terenie trójmiasta (pomorskie) i w okolicach . KetjakPL Link to post Share on other sites
KicpA Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ja bym próbował u Madoniona. Tam jest ktoś kto się zna na snajperkach bardzo dobrze! Link to post Share on other sites
AnR Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ale mówisz o samym tunningu, że masz na niego 1000 zł? Bo podstawa + tunning = snajperka? Nie w tej rzeczywistości. Link to post Share on other sites
KetjakPL Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Sam KARABIN 1000 zł , najlepiej VSR od TM lub M24 SOCOM od CA . Na tuning mam dodatkowe pieniądze - tysiąc karabin - inne pieniądze - tuning . Tak więc znacie ? Edited April 17, 2012 by KetjakPL Link to post Share on other sites
Terkov Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/80632-serwisanci/page__st__400 Link to post Share on other sites
arend Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat wyczerpanyJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts