Bosextozdrowie Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Witam. Jaką gumkę polecacie oprócz przezroczystej guardera, systemy energy i zielonej G&G? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Czy przed napisaniem tego tematu poświęciłeś chociaż kilka minut na poszukanie samemu? Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 A ja chciałbym się zapytać o jakość czarnej gumki G&G. Czy będzie dobra na tuning? Quote Link to post Share on other sites
Bosextozdrowie Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Czy przed napisaniem tego tematu poświęciłeś chociaż kilka minut na poszukanie samemu? tak szukałem;) w większości tematów jest napisanie "guarder, systema, G&G" A tak poza tematem;) wiesz że to nie kulturalnie odpowiadać pytaniem na pytanie? Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Skoro wiesz, że to są najbardziej polecane gumki, to po co Ci inna? Każda kolejna jest coraz gorsza. Quote Link to post Share on other sites
Bosextozdrowie Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Skoro wiesz, że to są najbardziej polecane gumki, to po co Ci inna? Każda kolejna jest coraz gorsza. Jestem z Poznania. Specshop ma wszystkie gumki, ale żadnej dostępnej praktycznie. Militaria ma 2 gumki w całym sklepie. Nie chce zapłacić 34 za gumkę i 15 zł za przesyłkę, bo to mija się z celem. Dlatego też pytam. Jak na razie nie dostałem żadnej sensownej odpowiedzi. Czekam nadal Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Tylko i wyłącznie Systema i G&G będą najlepsze, klasa niżej to Guarder do 400FPS przeźroczysta powyżej czarna. Widziałem gumki Madbulla i porażka. Jeżeli chcesz poprawić osiągi minimalnie to lepiej dać te 34zł i 15zł za przesyłkę bo po co masz potem wyzywać że kupiłeś badziewie. Edited April 17, 2012 by Matison Quote Link to post Share on other sites
Bosextozdrowie Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Dziękuje w końcu za normalną odpowiedz;) Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 A ja chciałbym się zapytać o jakość czarnej gumki G&G. Czy będzie dobra na tuning? Mógłby ktoś odpowiedzieć na moje zapytanie z wcześniejszego postu (nr 3)? Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Mógłby ktoś odpowiedzieć na moje zapytanie z wcześniejszego postu (nr 3)? Szału nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 @Valor92 Widocznie nikt nie używał/używa takowej, albo jeszcze poczekaj. Ogólnie ja ci polecam kupić jak już Systemę Energy która jest dostępna na ASGShop. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Ja aktualnie korzystam z czerwonego Madbulla. I jestem naprawdę zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 @Valor92 Widocznie nikt nie używał/używa takowej, albo jeszcze poczekaj. Ogólnie ja ci polecam kupić jak już Systemę Energy która jest dostępna na ASGShop. Tylko się pytam z ciekawości. Ale i tak chyba poczekam na tą Systemę Quote Link to post Share on other sites
jarek612 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 guarderki gumki są dobre ja polecam Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Jakiś czas temu używałem też gumki ARESa i byłem bardzo zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Jestem z Poznania. Specshop ma wszystkie gumki, ale żadnej dostępnej praktycznie. Militaria ma 2 gumki w całym sklepie. Nie chce zapłacić 34 za gumkę i 15 zł za przesyłkę, bo to mija się z celem. Dlatego też pytam. Jak na razie nie dostałem żadnej sensownej odpowiedzi. Czekam nadal Kolego z celem to się mija kupić "gówno", a później żałować, że się wydało pieniądze na coś co kręci jak stock. Po co zakładać nowy temat?? Jest temat o gumkach to tam można zapytać w nim. :bialaflaga: Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts