sk0undr3l Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Zamierzam kupiĆ kamizelkĘ i nakolanniki . I chcialbym uslyszeĆ waszĄ opiniĘ na ten temat . http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/plate-carrier-harness-olive-a-c-m.html http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/helmy-ochrona/ochraniacze-na-kolana-i-lokcie-typu-alta-a-c-m-olive.html Do munduru wz93 . Edited April 27, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Plate carrier ACM miałem i mi sie rozpruwał nie wiem czy wszystkie tak mają czy tylko mój,klamry pękają na mrozie, Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Plate carrier ACM miałem i mi sie rozpruwał nie wiem czy wszystkie tak mają czy tylko mój,klamry pękają na mrozie, Nie tylko w twoim, w mój tez się rozpruwał co do kamizelki jeśli masz kasę to zobacz kamizelki z MIWO PRASZKA/LUBLINIEC . Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Stanowczo odradzam produkty ACMa, mi mój PC zaczął się pruć jeszcze przed pierwszą strzelanką, aczkolwiek czasem można natrafić na całkiem udane sztuki. Generalnie loteria, jak to z chińszczyzną bywa ;) Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 ACM - All China Made .. samo za siebie mówi, lepiej już kupić OLV / DMV Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Kumpel miał tego typu zestaw ochraniaczy. Przez jakiś czas je nosił. Ale ostatecznie zwątpił, zsuwały się i rozpruwały. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Nakolanniki ACM... :zastanawia: nigdy wżyciu ja polecam nakolanniki miltec'a (w stosunku cena jakość) http://armyworld.pl/product-pol-98-NAKOLANNIKI-OCHRANIACZE-NA-KOLANA-FLECKTARN-CZARNE-OLIV-paintabll-ASG.html A samego PC miałem i używałem, cudów nie ma ale jeśli kasy nie ma i nie będziesz go bardzo rżnąć to ci wytrzyma długo. Edited April 27, 2012 by komandoczołg Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Szukaj używane Alty. Quote Link to post Share on other sites
delta157 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Co do nakolanników to mam Miltec'ii na prawdę sprawdzają się. Jeżeli dobrze zapniesz to nic się nie zsunie, ale to tyczy się chyba wszystkich nakolanników. No i wcale mnie nie uciskają mocno. Jak dla mnie okej. A co do kamizeli to znam kilka osób które ich używały i raczej nie narzekały ale traktowali je raczej jako przejściowe. Ilu użytkowników tyle opinii jeżeli chodzi o sprzęcik od Chinoli ;) Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Poszukaj na allegro kamizelki, co prawda ja swoją kupiłem w militarnym secondhandzie xD (lumpexie), za 15 zł, ale wiem że to oryginał używany przez antyterrorystów w Szwecji i Holandii, i w Wlk Bryt. Obczaj sobie na mojej galerii. Galeria :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 (edited) "nigdy wżyciu ja polecam nakolanniki miltec'a" To jest przeczenie? Alty są dobre a kamizelka z miwo oczywiście. Edited April 28, 2012 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
sk0undr3l Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Więc najlepiej kupować z allegro. Postaram się znaleźć coś sensownego. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Co do nakolanników ALTY. To mam Supreflexy i jestem zadowolony. Trzeba się przyzwyczaić do ich noszenia, ale jak już się wychodzą to podczas strzelanek w ogóle ich nie czuć. Quote Link to post Share on other sites
sk0undr3l Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Spec-shop sklep ma chyba jedne z tych najwytrwalszych akcesorii, co sądzicie o tym sklepie ? Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 (edited) Zamawiałem parę razy ze specshopa i nie mogę powiedzieć złego słowa o tym sklepie. Przesyłka jest szybko wysyłana, dobrze zabezpieczona. Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry. Nie mam zastrzeżeń. Ale jak byś się trochę pofatygował, to byś znalazł dział o sklepach, tam jest niemal każdy sklep opisany. Edited April 28, 2012 by Jankus Quote Link to post Share on other sites
Cupi Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 W życiu nikomu nie polecę tych z miltec'a.... Mam takie same tylko w olive i moim zdaniem kolejne badziewie na równi z nakolannikami acm.... Zsuwają się i do tego z czasem użytkowania te mocowania, które łączą plastik z materiałem się "wypinają" z materiału i za chiny nie idzie tego naprawić... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts