dzikki Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 W związku z duża ilością stron otwieram nowy temat o tej samej treści. Łatwiej będzie przeglądać. Aaha. I wszelkie oczywiście dysksuje o "pośladkach Maryni" będą kasowane". ------------------------------------------------------------------------ Maksymalny rozmiar zdjęć 800x600 wszystkie inne będą kasowane przez Moderatorów !!! 04.06.2005 Cappuccio ------------------------------------------------------------------------ Link to post Share on other sites
Rainbow Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 To może ja zaczne :P Update u mnie :D 8) Glock 17 [seria KSC-KWA] Hełm GI Style firmy Rothco Boonie hat w kamuflażu WP :) Może nie dużo ,ale fajnie :P. P.S. Później wstawie jeszcze fotki jak w tym wyglądam :wink: :P Link to post Share on other sites
spielmann Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 http://img19.exs.cx/img19/9779/zestaw2tb.jpg Mój zestawik : .Tanaka M24 SWS .KSC Ingram M11A1 [Zmniejsz fotke albo podawaj linka. Foka] Link to post Share on other sites
Igorek_SDS Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 No to i ja wkleje swój ostatni nabytek: BHI Strike Commando Recon Chest Harness wersja Husky (panel administracyjny i potrójna ładownica) oraz trochę sprzętu Maxpedition (M5, Rollypoly i pouch na radio). Aha, no i oczywiście gogle WileyX. Link to post Share on other sites
Frugo Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 a ja dam nietypowo Link to post Share on other sites
dzikki Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 A ja stałem się dumny ojcem tego oto dziecka (zdjęcie poglądowe niestety bo nikt mi nie chce zrobić zdjęcia ), posiadam oczywiście przepisowy pokrowiec w CCE. Hełm kevlarowy armii francuskiej popularnie zwany Spectra. Zrobiony w CGF Gallet. http://img92.echo.cx/my.php?image=spectra5zs.png http://img92.echo.cx/my.php?image=spectra13sv.png Usynowiłem też parę butów Rangers Reglementaires Francaises ale zdjęć nie mam. Może cyknę przy okazji razem z własną osobą ( a może nie). Link to post Share on other sites
super Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Nie pokaże swojego sprzętu dziś (bo jest lipny) ale za to pokaże co fajowego widziałem w Krakowie: PARACLETE RAV z kieszeniami szybkimi do AK+ kilka jeszcze fajowych bajerów (general purpose pocket medium,M4 pouch, GPS pouch) oprócz tego rumuńska wersja AK 47 :D no i druga ciekawostka: Jena z najlepszych moim zdaniem kurtek na świecie Sniper smock angielskiej firmy Arktis. Przeróbka SAS smock. Naprawdę ma tyle kieszeni że mozna się zgubić. Kanadyjskie guziki na tasmie, intergralny kaptur, bawełna impregnowana-miodzio. Tutaj w kolorze OD: Nistety cały ten sprzęt to własność szwedów. Ehhh pieniądze Link to post Share on other sites
Pikace Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Kawalek mojej kolekcji sprzetu asg: AEGi: TM AK47 (z dodatkiem oryginalnych czesci) TM Thompson (przedni chwyt z oryginalka) TM G18C Gaziaki: KWC Mini UZI (CO2) KSC CZ75 Springi: STTI P99 i 92F oraz UHC Ruger P85 Link to post Share on other sites
zia Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Zestaw początkujacego maniaka : Mundurek DPM (nie na foto) Kamizelka (napchana karimatką) Hełm M40 (klimatyczny garnek:) ) Shemagh zielona (co by zębów nie wystrzeloni mi) Pattern 83 oliv ( ładnie sie komponuje z DPM ) USP (sprężynka z UHC) jako boczna z dodatk. magiem MP5 SD3 (sprężynka z UHC) bo lubię + dodatkowy mag G-3 SG/1 (AEG z TM) bo wydaje fajne dźwięki a tu dodatkowo maseczka, kozik i berecik z korpusówką Kawalerii Pancernej i jednocześnie symbolem 15 WBKPanc, w ktorej spędziłem rok swej egzystencji ( 1 BCZ ) :) Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Fragment mojej kolekcji: (to co widać :wink: ) M4A1 Commando [G&P] Plecak Pygmy Falcon [Maxpedition] Modular Operation / Duty (M.O.D.) Tactical Vest [Guarder] Weistpack M2 [Maxpedition] Gogle Bolle Commander Okulary SPECS Nakolanniki Hatch Centurion - Black Rękawice Nomex - Olive Rękawice Hatch Reactor LR10 Shemagh - Khaki-black Beret - Light Green [bancroft] Bluza i spodnie DPM Link to post Share on other sites
val Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Skompletowany przeze mnie sprzet: P90 TR M65 woodland bluza do pary kamizelka taktyczna Strike Systems "Swat" z Glockiem 17L kapelusz Jungle Hat, Ponczo ripstop, Uvex Ultrasonic, chusta woodland, kominiarka letnia, pas nylonowy Protektor Grom Link to post Share on other sites
Trael Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 No to ja na razie wrzucę foto mojego AEG'a M15A2 + dwie szyny, przedni chwyt, tłumik i zawieszenie 3 punktowe. Kolimator już nie pamiętam jakiej firmy :) No i druga fotka trochę bliżej. Sprzęt może nie zwchwyca, ale jak na razie nie narzekam :) Na fotkach są także kask Pro-tec'a i gogle ESS, pożyczony shemagh oraz wykładzina podłogowa (moja własna) :D Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 To jest moje g36 z zamontowanym całym badziewiem :wink: LINK Link to post Share on other sites
pAjaK Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Ja pokaze tylko moje skromne mp5 a4 TM :wink: http://img106.echo.cx/my.php?image=dscn19522th.jpg -mp5 -low cap -hi cap :P Link to post Share on other sites
JPG Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 To część mojego sprzętu: Link to post Share on other sites
Zgedi Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Moj najnowszy nabytek...pp25 Janysport Link to post Share on other sites
The Ghost Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 to i ja blysne sprzetem :) APS-2 TYPE96 (MARUZEN) -550fps M4A1 (ICS)- 380fps Glock 17 (KSC)- stock mundur- puma WP kamizelka- OLV WP (Lubawka) kapelonek- boone-hat US marineska :) Link to post Share on other sites
Procent Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Na razie tylko nowa zabawka. A twarz jakaś niefotogeniczna wieć jej nie zobaczycie :P . Link to post Share on other sites
gribshift Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 A ja się pochwalę oryginalnym mundurem KBW. Został kupiony za 9zł, jak jednostka wojskowa wyprzedawała graty z magazynu. Teraz na Allegro chodzą po 100zł najmarniej. Najciekawsza jest wielkość: na 160cm. Wynika z tego, że jest dostosowany na zagłodzonego komuszka :) Zdjęcie kiepskie bo robione na szybko i w dodatku telefonem. Link to post Share on other sites
T.J. Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Moja dzielna M733 TM po wymianie body na to od M4A1. Póki co tyle pokażę (resztę po części widać w topicu "pokaż swoją drużynę") :wink: I nie psioczcie, że przełącznik ustawiony na "AUTO" :P Link to post Share on other sites
Procent Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Troche mojego sprzętu: -M4S TM +surefire +Systema full tune-up kit -USP Tactical KJW -Beretta 92fs chrome stalliness TM -BDU woodland -spodnie gore-tex ECWSS II gen -MCCUU MARPAT woodland -Blackhawk STRIKE MOLLE Plate carrier harness -pierdoły jak nakolanikki czy elementy ALICE +to co się na zdjeciu nie zmieściło, głownie buciki Belleville i BW. Link to post Share on other sites
Recommended Posts