sergi04 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Witam. Prawdopodobnie kupię CM.030 i chcę dokupić do niej kaburę udową. Możecie podać jaka do niej pasuje? Link to post Share on other sites
arend Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Od Glocka. Przeciez od Beretty czy Siga pasować nie będzie. Moze być też jakać uniwersalna na średnie lub duże pistolety. Link to post Share on other sites
sergi04 Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Znalazłem taką: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kabury-torby/uniwersalna-kabura-taktyczna-04-black-a-c-m.html Czy Ktoś ma i może coś o niej napisać? Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Przecie piszę że pasuje do GLOCKA! :bialaflaga: Edited May 2, 2012 by arend Link to post Share on other sites
sergi04 Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Przecie piszę że pasuję do GLOCKA! :bialaflaga: Chodzi mi o to czy dobże się nosi. Link to post Share on other sites
OFF Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Znalazłem taką: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kabury-torby/uniwersalna-kabura-taktyczna-04-black-a-c-m.html Czy Ktoś ma i może coś o niej napisać? Po pierwsze - tak będzie pasować. Przeczytaj opis tej repliki,później opis kabury. Kojarz fakty sam,później w życiu będziesz miał ciężko jak się tego nie nauczysz. Po drugie - nie kupuj chińskiej kabury (czyli ACM),szkoda repliki później ;) Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) "Dobże" :bialaflaga: Przepraszam za spam ale nie wytrzymałem :hahaha: Edited May 2, 2012 by oski52 Link to post Share on other sites
Uada Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Hyhy, ja mam tą ACM i cm.030 mi wcale nie szkoda. Ten plastik to czy się porysuje czy nie to i tak jest paskudny. Mieścić się mieści, a czy nosi się wygodnie? Lepsze na pewno byłoby coś a'la serpa na panelu, bo ten chiński twór lubi orbitować wokół nogi np. przy czołganiu. Ale daje radę za tą cenę. Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Mam podobną.Kabura daje naprawdę radę.Jednak przyklejaj izolką mag do klamki,bo lubi wypadać. Edited May 2, 2012 by nicknitro Link to post Share on other sites
sergi04 Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Dzięki Wszystkim za wypowiedzi! Nic nie szkodzi Oski52. Temat do zamknięcia. Edited May 2, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Recommended Posts