KSW Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Witam, Czy istnieją krótkie spodenki w kamuflażu wz.93 ( Pantera ) I gdzie można takie dostać. Chodzi mi o takie do kolan. Wiem, że Helikon robi takie spodenki, ale to są 3/4. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Simmi Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Kup materiału na Allegro i zleć wykonanie takowych spodenek krawcowi :D Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Mi się zdaje że są w leśnej panterze. Mam od Helikona takowe tyle że w pustynnej wersji. Jutro przedzwonię do pewnego sklepu i zapytam jak wygląda sprawa z wersją leśną. Quote Link to post Share on other sites
KSW Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Czekam ;) Myśle, że robienie na "zamówienie" u krawca to mija sie z celem. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 I niech się klimatycznie strzępią :) Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ewentualnie: http://www.miwo-military.pl/?p=8.1554.KROTKIE-SPODENKI.U-05.MIWO-MILITARY :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts