otix96 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Witam mam pytanie które magazynki są godne polecenia mid czy low/real (Mam Ak74 Rk-03). I jakie wady są midów bo dużo słyszałem że się tną i trzeba je często konserwować a natomiast lor/real nie podawają kulek czy to prawda ?? Pozdrawiam otix96 Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 "często się tną" jak się nie umie konserwować magazynków i używa się shit kulek to nie dziwo. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Nie wiem czy tylko mnie nie lubią mid capy, każdy mid jakiego miałem, ciął się nieziemsko mimo odpowiedniego konserwowania oraz używania kulek G&G, lowy i reale są ok. Edited May 12, 2012 by Bieniekk Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Mid cap mieści 100< kulek więc musi gdzieś mieć "zakręt" na którym zawsze coś się zatnie... Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Wszystko zależy od firmy magazynków ... Ja posiadam mid capy king armsa do mojej M4 i nigdy mi się kulka w magu nie zacieła. Quote Link to post Share on other sites
mutant100 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Zależy od firmy i konserwacji. Ja mam 6 low capów SRC do g36c Cymy i podają idealnie. Na początku tylko były smarowane. " Jak dbasz, tak masz" ;) Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Ok dzięki :D Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Nie wiem czy tylko mnie nie lubią mid capy, każdy mid jakiego miałem, ciął się nieziemsko mimo odpowiedniego konserwowania oraz używania kulek G&G, lowy i reale są ok. Sprawdź patent z ceratką teflonową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts