Pan Talon Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Witajcie! Jakiś czas temu zmieniałem w moim g36 JG lufe na precyzyjną razem z gumką HU i tym "naciskaczem" do niej(zabieg zupełnie bez sensu bo sprzet strzela gorzej niż w serii:/) i została mi taka gumka jak na zdjęciach. Próbuje ustalić czy to jest część mojego g36 czy popsrostu walała się na biurku podczas montażu. Gumka za bardzo nie pasuje nigdzie i na schematach dołączonych do repliki też jej nie moge znaleźć ale może jednak powinna być gdzieś zamontowana? Może ktoś się zorientuje czy miał taki element w swoim g36 JG. Pozdr! Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Mi się wydaje, że to jakiś prezent od chińczyków. Posiadałem G36 i za cholerę nie było tam takiego elementu. Quote Link to post Share on other sites
asas Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jest jeszcze opcja, że gumka ta wypadła spod którejś z "zębatek" od regulacji HU. To by tłumaczyło i gorsze osiągi i dodatkowy element.. Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 To chyba nie widziałeś komory HU w G36... Nie, taka gumka w G36 nie występuje. Przynajmniej nie w tych 4-5, które rozbierałem. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nie to nie jest element z g36. Ale na 95% z komór mp5JG trzymający dźwigienkę od regulacji HU. Quote Link to post Share on other sites
Pan Talon Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 Przepraszam chopacy za zamieszanie! Tak jest to częśc od komory hu... ale od mp5 cymy :hahaha: Jest to gumka trzymająca dźwigienke do regulacji HU :blush: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts