FlyingCat Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Zamawiamy sporą ilość nietypowych i profesjonalnych części z oferty AirsoftPro.cz. Zapraszam chętnych do podłączenia się do zbiorówki - przy dużym zamówieniu będziemy mogli negocjować warunki dostawy. Jeśli potrzebujecie czegoś konkretnego z oferty tego sklepu, proszę o kontakt na PW. Listę zamówień zmykam 25 maja o 23.59. Więcej szczegółów(sposób zamawiania, forma wyceny, warunki wstępne) i terminarz całej akcji znajdziecieu mnie na FB Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 będzie powtórka z zakupów? Quote Link to post Share on other sites
FlyingCat Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 będzie powtórka z zakupów? Na razie finalizujemy pierwsze zamówienie. Niektórzy z kupujących odpadli w pierwszej turze , inni jakoś nie mogą na czas zgromadzić środków płatniczych. Jeśli nie zniechęcimy się po tym pierwszym razie , to pewnie na jesieni zorganizujemy powtórkę z rozrywki :) Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Eeee..jak nie moga na czas zgromadzic srodkow platniczych? Czekam na jakiekolwiek informacje na PW i nadal nie wiem ile mam do zaplaty itd. ja osobiscie czekam od dlugiego czasu, az ktos mi wysle numer konta oraz reszte informacji odnosnie zamowienia i cisza. Na twarzoksiazce pisales, ze kazdy indywidualnie otrzyma wiadomosc i nadal nic. Sam juz nie wiem co o tym myslec, powaznie. Mialo byc 10 czerwca sfinalizowane, pozniej 19 dopiero dales informacje, ze brak odpowiedzi od Czechow, a 22, ze rozsylacie wyceny zamowien. Jest 27 i nadal nic nie wiem. Informuje takze, ze jutro wyjezdzam w sprawach sluzbowych i nie ma mnie do przyszlej srody, badz czwartku zalezy jak bede wracal. Ps. Przepraszam wszystkich za brak polskich znakow, ale dopiero co laptop z amerykanska licencja przyszedl i nie mam spolszczenia jeszcze, takze prosze o wybaczenie moderatorow oraz wszystkich zmuszonych do czytania tego brzydkiego tekstu! Quote Link to post Share on other sites
FlyingCat Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Vaco - na FB dostałeś informację, że niestety z powodu własnej nerwowości sprawa Twojego M-60 nie wygląda różowo. Tam też poinformowałem Cię, że musisz poczekać indywidualnie na odpowiedź Czechów co do dostępności/lub nie tej repliki oraz możliwości ponownego jej włączenia do bieżącego zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) PW Edited June 28, 2012 by Vaco Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Panowie załatwcie to między sobą, śmiecicie forum jakimiś debilnymi sprzeczkami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts