Reegz Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Może ktoś wie kiedy dojdą Cm.048m do magazynów specshopu ? Czaję się już od dawna a tam mają najtaniej. Wtajemniczonych proszę o odpowiedz :D Może inaczej czy woglę będą mieli dostawę Cymek bo jak widzę na stanie ani jednej Edited May 16, 2012 by Reegz Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Napisz im mejla. Najtaniej? Jeśli dostawa dojdzie, to cena na 99% wzrośnie... Quote Link to post Share on other sites
Jackobik Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 jak byłem u nich w połowie marca to powiedzieli, że nowe cymy dojadą najpóźniej pod koniec kwietnia... bez komentarza. Ceny i tak wzrosną. Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Cały SpecShop nie wiem od ilu już się czaje na http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=6733&name=ASG_/_KWA_-_LMT_Defender4_S.I.R. i jak nie było tak nie ma Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Spec się przeprowadzał, a nowa załoga jest mniej ogarnięta od poprzedniej, a cena tych cym wzrośnie, także ja bym szukał gdzieś taniej. W Blackswordzie dziś rano była jedna sztuka za 729 PLN, ale poszła, bo już jest niedostępna. Quote Link to post Share on other sites
MACREADY Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ciekawe czy giety aresa zawitają u nich... Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Najlepiej pytać sklep, bo to oni wiedzą najlepiej, a nie użytkownicy forum. Za 699 + wysyłka masz u tego gościa: http://allegro.pl/cyma-akm-full-metal-cm048m-stalowy-korpus-ak-i2336385728.html Osobiście nie kupowałem u niego, ale ludzie polecają. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 Dzięki Gratek za linka . Po nogach teraz powinienem cię całować :P Quote Link to post Share on other sites
bmxtom Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 @gratek ten koleś to jest zwykły sklep, dzisiaj mi od nich doszła dostawa Co do cen w specshopie to robią tak że gdy nie ma czegoś na stanie obniżają cenę mocno, w tedy dobrze jest zamówić bo idzie coś taniej wyhaczyć, ale trzeba poczekać . Jak dojdzie dostawa na pewno wzrosną, gadałem o tym z właścicielem konkurencyjnego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts