Zaves Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Tak jak w temacie czy te 2 repliki różnią się tylko i wyłącznie długością ? Chodzi mi o repliki od JG są po takiej samej cenie. Edited May 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 K ma jeszcze celownik optyczny a C ma szynę i celownik mechaniczny (tak jest w oryginale). W JG są różne wersje tego samego karabinka. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 K ma jeszcze celownik optyczny a C ma szynę i celownik mechaniczny (tak jest w oryginale). W JG są różne wersje tego samego karabinka. Przecież K też istnieje "w oryginale"... A repliki(jak sama broń) różnią się długością, celownikiem i jeszcze chyba długością lufy wewnętrznej. Moim zdanie lepiej brać wersję C bo ten celownik optyczny w K nie jest jakiejś zabójczej jakości, a na szynę zamontujesz optykę jaką będziesz tylko chcesz. Quote Link to post Share on other sites
Zaves Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad poprawnej pisowni języka polskiego. Arend Edited May 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 od kiedy "K" maja celowniki optyczne gratis ? i takie główne pytanie czy wersja C nie jest za mała ? 1. Teoretycznie K powinna mieć celownik optyczny ale chińczycy nie zawsze im dają takowy. 2. Nie, nie jest za mała IMO jest w sam raz. Sam posiadam wersję C i nadaje się zarówno do lasu jak i do budynków. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Co to znaczy "za mała"? Ludzie mają i chwalą. Pójdź na strzelanie - G36 różnych wersji to popularne repliki, ktoś pewnie będzie miał - i pomacaj, czy Ci wygodnie. Bo na to reguły nie ma. Edited May 28, 2012 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Przecież K też istnieje "w oryginale"... A repliki(jak sama broń) różnią się długością, celownikiem i jeszcze chyba długością lufy wewnętrznej. Moim zdanie lepiej brać wersję C bo ten celownik optyczny w K nie jest jakiejś zabójczej jakości, a na szynę zamontujesz optykę jaką będziesz tylko chcesz. "W oryginale" odnosi się u mnie w poście do K i C. Chodziło mi o to, że JG ma kilka przeróbek wersji K, np. z szyną zamiast celownika. Celownik z JG ma powiększenie 1,5X, więc nie za dużo ale wystarcza. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Ja polecam G36k w wersji z szyną . Quote Link to post Share on other sites
Zaves Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Narazie rozpisaliśmy się o optyce . Ale FPS , zasięg i te inne parametry są w zasadzie takie same? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Narazie rozpisaliśmy się o optyce . Ale FPS , zasięg i te inne parametry są w zasadzie takie same? Tak. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Ja polecam G36k w wersji z szyną . Ja też! Najbardziej uniwersalna wersja z rodziny G36. :maniak_OK: Ta lunetka to nawet nie "bajer" tylko "badziew"... :maniak_zle: Edited May 28, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) Wersje G36 Ja preferJĘ G36KV . Edited May 30, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Zaves Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Tak czysto tematycznie, Wersja K to tylko więcej ABS'u wiec Wersja C jest poręczniejsza i tak jakby sprawniejsza ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts