Arteliar Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Siemka! Mam pytanie. Czy mogli byście mi coś konkretnego powiedzieć o tych okularkach? http://gunfire.pl/product-pol-1152197303-Okulary-ochronne-MSA-Racers-przyciemniane.html Bo cena mnie nieco odstrasza, ale widzę, że posiadają normę balistyczną: MIL-PRF-31013. I zastanawiam się czy coś jest nie tak, czy nie mam się tym sugerować, czy może jest to niedoceniony skarb. Szukałem podobnego artykułu i znalazłem, tyle że artykuł już nie istniał. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Istniał. Słabo szukałeś - http://forum.wmasg.pl/topic/123865-okulary-msa-racers/ . Quote Link to post Share on other sites
Arteliar Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 No tylko wywala mi błąd... [#10342] Nie możemy zweryfikować do którego forum należy ten temat. Takie coś mi wywala, a chętnie bym sobie o nich poczytał... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 U mnie ok wszystko. W takim razie poszukaj działu "ochrona oczu i twarzy" i tam na pierwszej stronie jest temat "okulary MSA Racers" . Quote Link to post Share on other sites
Arteliar Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Dobra już wiem dlaczego nie mogę przeczytać tego tematu. Bo nie widzę działu "ochrona oczu i twarzy". Nie wiem dlaczego ale dział jest przede mną ukryty i nie mam dostępu do jego postów. Więc wychodzi na to, że nie jest mi dane przeczytanie tego tematu... Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Teraz powinno już być dobrze. Dziwię się, że dopiero teraz wypłynął na wierzch ten problem, ponieważ chyba od początku istnienia działu nie miała do niego dostępu grupa "Nowi"... Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Powód prosty. Założyłeś Leniuchowo i 90% młodych zamiast zacząć szukać i czytać zakłada durne tematy ;P Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Przy czym Leniuchowo założyliśmy stosunkowo niedawno w porównaniu z Ochroną oczu i twarzy ;). Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Kilkanaście razy zachęcałem do odwiedzania tego działu. Nikt nigdy mi nie zasygnalizował że go nie widzi.Wniosek można wyciągnąć tylko jeden. Niestety. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts