vincig Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Witam wszystkich serdecznie . Zwracam się z pytaniem , czy warto jest kupić replikę M24 Classic Army (Military Version ) ? Wiem , wiem że na tym forum jest mnóstwo odpowiedzi na to pytanie , jednak żadne mnie nie satysfakcjonuje. Obecnie jestem wlaścicielem CM.031D i chcem się przesiąść na snajperkę mając budżet około 1100 zł . Jestem po przeczytaniu wszystkich chyba tematów dotyczących snajperów (bynajmniej na tym forum ) , więc proszę mnie nie próbować zwieść na Szturmowca :P ( chociaż podoba mi się pewien M15A4 CA - ale to nie ważne ). Słyszałem również o ich felernych magazynkach , czy są jakieś lepsze magazynki ? Opinie na temat karabinu się dzielą , niektórzy mówią , że jest świetna , inni że do d*** . Proszę was o wypowiedzenie się :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Masz 1100zł? No, to masz już kasę na zestaw cylindra, preckę i może na komorę wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
vincig Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Aż tak źle ? :P Na brytyjskich serwisach piszą , żę replika jest niezła :P Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 No jest ale Ty masz 1100zł. Zapomnij o snajperce za taką kwotę. Z resztą m24 wcale nie jest dobrą bazą pod snajperkę, w zasadzie z tych popularnych i NADAJĄCYCH się na snajperkę replik- m24 jest najgorszą. Tzn spośród APS2, APS96, VSR i m24 m24 właśnie jest najgorszą moim zdaniem. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) na brytyjskich serwisach piszą , żę replika jest niezła :P Tylko taki "mały" szczegół - ty w tej swojej Cymie masz więcej fps, niż oni w snajperkach. Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
vincig Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Tak btw. do M24 od CA pasują części APS2 . Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 tak btw. do snow wolfa też miały pasować, a żadna nie pasowała... Quote Link to post Share on other sites
vincig Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Ale porównajmy sobie snow wolfa i CA , to troche różnica jest ;P . Niektórzy piszą , że VSR 10 od TM jest lepszy , ale on z kolei jest plastikowy ;/ Vincig czy ty też byłes na zwolnieniu jak w szkole omawiali wielkie litery i znaki przestankowe? Arend Przepraszam bardzo , ale pisałem w pośpiechu :) Edited June 3, 2012 by vincig Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 W m24 i VSR plastikowe jest to samo: kolba z łożem. Z tym, że kolba z łożem o wiele fajniejsza jest w m24 i ma komorę zamkową i lufę jako jeden odlew. Ale na tym zalety się kończą. Do m24 CA pasują bardzo NIEKTÓRE części od aps2/96. Tłoki, głowice cylindrów, prowadnice sprężyn i sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
vincig Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Przepraszam Arend , ale nie rozumiem , co ty robisz z moimi postami. Edited June 3, 2012 by vincig Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 A jaki ma być? Wszystko jest takie jakie ma być. Quote Link to post Share on other sites
vincig Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Nie rozumiem twojego postu . Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Zapomniałem odświeżyć, odnosi się on do tego że VSR jest plastikowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts